Jeff Bridges:

Oscar-vinneren har fått kreft

Jeff Bridges har fått lymfekreft.

KREFTSYK: Oscar-vinner Jeff Bridges har fått kreft. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni/NTB
KREFTSYK: Oscar-vinner Jeff Bridges har fått kreft. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni/NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Jeff Bridges (70) sier han er diagnostisert med lymfekreft, men han mener prognosene er gode.

Bridges refererte til sin karakter The Dude fra «The Big Lebowski» da han fortalte om kreftsykdommen på Twitter. I uttalelsen sier Bridges at han forstår at sykdommen er alvorlig, og at han er takknemlig for støtten fra familien og venner.

KREFTSJOKK: Da Karsten Warholm løp seg inn i de norske hjertene med VM-gull i London i 2017, hadde kjæresten Oda Djupvik nettopp fullført sin siste kreftbehandling. Det kommer frem i NRK-serien «Karsten og Leif». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Han sier han snart starter behandlingen og lover å holde sine tilhengere oppdatert om tilstanden. Bridges er blant annet kjent for rollene i «Starman», «True Grit», «The Last Picture Show» og en rekke andre filmer.

I 2009 ble han tildelt Oscar for beste mannlige hovedrolle for rollen som countrysangeren Bad Blake i filmen «Crazy Heart». Han er nominert til Oscar sju ganger.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer