Isabel Adrian:

Overfalt og ranet: - Har det veldig vanskelig

Den svenske Hollywood-frua skal ha blitt slått i hodet med en pistol.

OVERFALT: Isabel Adrian (nummer to fra høyre) står fram som offeret i saken om tv-profilen som ble ranet i Stockholm. Her med realitykollegene Maria Montezami, Margareta Svensson og Gunilla Persson. Foto: TV3
OVERFALT: Isabel Adrian (nummer to fra høyre) står fram som offeret i saken om tv-profilen som ble ranet i Stockholm. Her med realitykollegene Maria Montezami, Margareta Svensson og Gunilla Persson. Foto: TV3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det har gått en drøy måned siden svenske medier omtalte ranet av en kvinnelig tv-profil i Stockholm. Onsdag skriver Aftonbladet at tv-kjendisen er 41 år gamle Isabel Adrian, kjent fra tv-programmet «Svenske Hollywoodfruer».

- Hun har det veldig vanskelig etter hendelsen, forteller Adrians advokat, Emma Ragnarsson, i en pressemelding.

Ifølge avisa var 41-åringen på vei ut av et parkeringshus, midt på dagen, da to ranere sperret for bilen hennes - og brøt seg inn. Gjerningspersonene skal ha slått 41-åringen i hodet med en pistol, og truet henne til å gi fra seg flere verdisaker.

Ber om ro

To menn er seinere pågrepet og varetekstfengslet for det brutale ranet, der de fikk med seg alt fra smykker, ringer og penger til husnøkler og realityprofilens veske.

Stockholm-politiet tror ikke Adrian var et tilfeldig offer, og mener ranet var planlagt. Selv har 41-åringen reist tilbake til sitt hjem i Los Angeles etter den skremmende hendelsen.

Tv-stjernas advokat opplyser at Adrian fortsatt er svært rystet og sjokkert, og at hun kommer til å holde seg unna offentligheten den kommende tida.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer