Bollywood-stjerne forsøkt ranet i Paris:

Overfalt og tåregasset en måned etter Kardashian-ranet

Mallika Sherawat i brutalt møte med tre gjerningsmenn i Paris. 

NYTT PARIS-OVERFALL: Fredag forrige uke ble Bollywood-skuespiller Mallika Sherawat (t.v.) overfalt og forsøkt ranet av tre maskerte menn i den franske hovedstaden Paris. Drøye fem uker tidligere ble realitystjerna Kim Kardashian utsatt for et brutalt ran i den samme byen. Foto: NTB Scanpix
NYTT PARIS-OVERFALL: Fredag forrige uke ble Bollywood-skuespiller Mallika Sherawat (t.v.) overfalt og forsøkt ranet av tre maskerte menn i den franske hovedstaden Paris. Drøye fem uker tidligere ble realitystjerna Kim Kardashian utsatt for et brutalt ran i den samme byen. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): I starten av oktober ble reality-stjerna Kim Kardashian (36) utsatt for et brutalt ran i en eksklusiv leilighetsbygning i Paris.

Nå har Bollywood-stjerna Mallika Sherawat (40) blitt offer for en svært lignende ugjerning i den franske hovedstaden. Det skriver Sky News.

Sherawat og hennes franske kjæreste Cyrille Auxenfans (45) har fortalt politiet at de ble overfalt i lobbyen i leilighetsbygningen de bodde i.

Overfallet fant sted på kveldstid fredag 11. november.

Sprayet med tåregass

Den indiske skuespilleren ble slått i ansiktet og sprayet med tåregass, og fikk mindre fysiske skader. Auxenfans skal ha blitt noe hardere skadet, melder The Telegraph.

De tre gjerningsmennene var maskert og forsøkte å stjele håndveska til Sherawat. Imidlertid flyktet de tomhendte fra åstedet. Det er blitt åpnet etterforskning av hendelsen.

Talsperson Agnes Thibault-Lecuivre, ved kontoret til den parisiske påtalemyndigheten, uttaler at overfallet fant sted i bygningen der Bollywood-stjernas kjæreste bor, ifølge Fox News.

Paret skal ha motsatt seg å bli undersøkt av lege for å få en vurdering av skadene sine, ifølge Thibault-Lecuivre.

I likhet med det svært omtalte Kardashian-ranet i starten av oktober, fant overfallet sted i et av Paris' finere strøk.

I CANNES: Mallika Sherawat under filmfestivalen i mai 2015. Foto: Aurore Marechal /ABACAPRESS / NTB Scanpix
I CANNES: Mallika Sherawat under filmfestivalen i mai 2015. Foto: Aurore Marechal /ABACAPRESS / NTB Scanpix Vis mer

Kjemper for kvinners rettigheter

Mallika Sherawat, hvis egentlige navn er Reema Lambha, har split i en rekke filmer siden 2003 - nå sist i «Time Raiders» (2016).

Hun har også spilt i en episode av den amerikanske tv-serien «Hawaii Five-0», og hun har over 200 000 følgere på Instagram.

Både i år og i fjor var hun dessuten blant skuespillerne som kastet glans over filmfestivalen i Cannes i mai måned.

Sherawat er opptatt av kvinners rettigheter i sitt hjemland India, og hun har uttalt seg kritisk mot de brutale overgrepene mange indiske kvinner utsettes for.

Da hun promoterte reality-serien «Bachelorette India» for to år siden, fortalte hun om kontrastene som følger med å bo i henholdsvis Los Angeles og India:

- Når jeg har opplevd den sosiale friheten der og så reiser tilbake til India, som ligger etter når det gjelder kvinners frihet, er det deprimerende. Som en selvstendig, uavhengig kvinne er det deprimerende, uttalte Sherawat ifølge The Telegraph.