Kjersti Grini i «Farmen kjendis»:

- Overhodet ingen rasist

Først da den profilerte eks-håndballstjerna kom hjem til dattera skjønte hun hvor dypt hun hadde tråkket i salaten under TV-innspillinga.

SKUFFA: Endelig er «Farmen Kjendis» tilbake, og allerede i første episode blir det tårer når Kjersti Grini kommenterer hvordan kua ser ut. Reporter: Bjørn Ekker/ Thea Hope. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg er overhodet ingen rasist. Men jeg er et resultat av tida jeg er vokst opp i.

Ordene tilhører Norges kanskje mest innflytelsesrike og mest meritterte norske håndballspiller noensinne, nemlig Kjersti Grini (50).

Sammen med blant andre Dorthe Skappel (59), Sophie Elise Isachsen (27), Jahn Ivar Mini Jacobsen (56) og Shabana Rehman (45) er hun med i vinterens «Farmen kjendis», som har premiere tirsdag kveld.

Det starter med et skikkelig smell.

Bruker n-ordet

Allerede på dag to skal nemlig de nyankomne gjennomføre et kuslipp. Det blir av det dramatiske slaget, da deltakerne - og ikke minst Grini - plutselig får se en brun ku, som er helt svart i ansiktet.

Det såkalte «n-ordet» detter nemlig ut av munnen på den tidligere håndballspilleren.

«Har vi fått en neger-ku», sier hun i programmet, noe som vekker sterke reaksjoner blant flere av de andre, spesielt Adam Ezzari (23) og influenser og «Sommerhytta»-vinner Øyunn Krogh, som bryter ut i tårer.

- Om det er noe jeg gruer meg til at kommer på TV, så er det den episoden der. Jeg ble skuffa, sånn ordentlig skuffa, sier Krogh til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.