Prins William og hertuginne Kate:

Overrasker: - Det handler om etikette

Hertugparet av Cambridge ga tilskuerne et noe uvanlig syn.

OVERRASKET: Hertuginne Kate og prins William bød på et noe uvant syn da de gjestet en veldedighetskamp i polo i Windsor onsdag denne uka. Foto: Shutterstock/ NTB
OVERRASKET: Hertuginne Kate og prins William bød på et noe uvant syn da de gjestet en veldedighetskamp i polo i Windsor onsdag denne uka. Foto: Shutterstock/ NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det skjer stadig vekk at det skapes overskrifter rundt prins William (40) og hertuginne Kate (40), for både store og små ting de foretar seg. Det populære hertugparet deltok denne uka på en poloturnering for veldedighet, og der skjedde det noe smått bemerkelsesverdig.

Etter at pololaget til William vant turneringen, delte paret nemlig et lite - men sjelden - kyss med offentligheten.

William og Kate ble avbildet kyssende og omfavnende da hertuginnen overrakte premien til vinnerlaget, i forbindelse med at Royal Charity Polo Cup ble arrangert i nærheten av Windsor Castle onsdag. Deriblant magasinene People og Hello! har omtalt det hele.

Grunnen til at kysset William plasserte på Kates kinn skaper overskrifter, skyldes at det hører med til sjeldenhetene at man ser medlemmer av den britiske kongefamilien vise slike følelser offentlig.

- Det er langt sjeldnere vi ser hertuginne Kate og prins William kysse, klemme og holde hender enn for eksempel vårt eget kronprinspar. Det handler om etikette, og at det britiske kongehuset er mye mer konservativ i så måte, sier kongehusekspert i Se og Hør, Caroline Vagle, til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.