Megan Fox:

Overrasker: - Holdt meg taus

Stjerna røper nytt prosjekt.

FORFATTER-FOX: Megan Fox har funnet fram poeten i seg. Foto: John Salangsang/Shutterstock/NTB
FORFATTER-FOX: Megan Fox har funnet fram poeten i seg. Foto: John Salangsang/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Megan Fox (37) er best kjent for å være skuespiller, men straks kan stjerna også smykke seg med tittelen forfatter.

Denne uka kom nyheten om at Fox skal gi ut en diktbok med tittelen «Pretty Boys Are Poisonous», eller «pene gutter er giftige», denne høsten.

MÅTTE SPY: Megan Fox har gjestet «Jimmy Kimmel Live», der forteller hun om sin opplevelse med Ayahuasca. Video: ABC Vis mer

- Båret vekten av deres synder

- Disse diktene ble skrevet i et forsøk på å fjerne «sykdommen» som har slått rot i meg fordi jeg har holdt meg taus, sier Fox i en uttalelse, gjengitt av People.

- Jeg har brukt hele livet mitt på å holde på menns hemmeligheter, kroppen min verker etter å ha båret vekta av deres synder.

Nå håper stjerna å inspirere andre til å snakke høyt om det de selv har «begravet i mørket».

Karusellturen endte dramatisk for Megan Fox og Machine Gun Kelly på et tivoli i California. Reporter: Christian Fjermeros. Video: arianamyaa/Tiktok Vis mer

Fox har tidligere vært gift med Brian Austin Green (50), men i 2020 gikk de hver til sitt. Hun har også vært sammen med Shia LaBeouf (37) og «7th Heaven»-stjerna David Gallagher (38), ifølge US Weekly.

I dag er hun forlovet med rapperen Machine Gun Kelly (33), hvis virkelige navn er Colson Baker.

- Ble konstant avvist

I et intervju med InStyle i 2021, snakket Fox ut om sexismen hun ofte opplever i Hollywood.

Internett koker etter at fansen hevder å ha tatt Justin og Hailey Bieber på fersken rundt graviditet. Video: Rød Løper. Vis mer

- Jeg måtte ha en tankegang om at det var bare jeg som kom til å passe på meg selv fordi jeg ble konstant avvist, forklarte hun den gang.

- Jeg fikk en fantastisk åpenbaring. Jeg forsto at jeg levde i et fengsel jeg hadde skapt selv så lenge fordi jeg lot andre fortelle meg hvem jeg var og ikke. Jeg skjulte at jeg var såret, sa hun videre.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer