Elizabeth Hurley:

Overrasker i samme kjole - 21 år etter

Elizabeth Hurley vekker nostalgi hos fansen.

IKONISK: Elizabeth Hurley hadde på seg denne Versace-kjolen i 1999, da hun og hennes daværende kjæreste Hugh Grant dukket opp på CFDA Awards i New York. Nå har hun funnet fram kjolen igjen - 21 år seinere. Hurley og Grant gikk for øvrig hver til sitt det påfølgende året. Foto: NTB Scanpix
IKONISK: Elizabeth Hurley hadde på seg denne Versace-kjolen i 1999, da hun og hennes daværende kjæreste Hugh Grant dukket opp på CFDA Awards i New York. Nå har hun funnet fram kjolen igjen - 21 år seinere. Hurley og Grant gikk for øvrig hver til sitt det påfølgende året. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Store deler av verden har de siste månedene holdt seg hjemme, for å forhindre videre spredning av coronaviruset. Selv om samfunn gradvis begynner å åpne igjen, må vi alle trolig leve med restriksjoner lenge.

Det har derimot bidratt til at mange har satt i gang prosjekter på hjemmebane, som at hagen blir strøken eller at man endelig får malt den veggen. Flere klesskap får også kjørt seg, og det er trolig mange som har ryddet opp i gamle skatter den siste tida.

Blant dem finner vi den tidligere skuespilleren og modellen Elizabeth Hurley (54), som nå har funnet fram kjolen hun brukte på rød løper i 1999 - med sin daværende kjæreste Hugh Grant (59) ved sin side.

Gjenbruk

I 1999 overrasket hun stort da hun dukket opp på motefesten CFDA Awards i New York i en glitrende og tettsittende kjole fra Versace. Liknende kjoler har siden blitt brukt av blant andre Paris Hilton og Kendall Jenner, så det er åpenbart at Hurley satte i gang en langvarig trend med det dristige motevalget.

At hun skulle ta på seg samme kjole 21 år etter, hadde nok få sett for seg. Det vekker nå oppsikt i flere internasjonale medier, noe gjenbruk ofte gjør. I dette tilfellet er det derimot heller ikke til å stikke under stol at mange lar seg imponere av skuespillerens alder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer