Demi Lovato:

Overrasker med dette

Sangeren viser stolt fram forandringen.

NY TATOVERING: Demi Lovato viste nylig fram sin ferske tatovering. Foto: Skjermdump, Instagram / Emma Mcintyre / AFP / NTB
NY TATOVERING: Demi Lovato viste nylig fram sin ferske tatovering. Foto: Skjermdump, Instagram / Emma Mcintyre / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at den amerikanske sangeren Demi Lovato (29), som for alvor ble kjent gjennom Disney-filmen «Camp Rock», er kjent for å skape en del overskrifter. For ikke å snakke om de utallige stilforvandlingene hen har hatt gjennom åra - også den siste tida.

Nå har 29-åringen gjort nok en forandring, hvor hen tok til Instagram for å vise at kroppen er blitt pyntet på med enda mer blekk.

OVERDOSE: 24. juli ble sangeren Demi Lovato fraktet til sykehus etter en overdose. Nå takker hun familie og fans for at hun fortsatt er i live. Video: CNN Vis mer

Tatovering

«Sorry Not Sorry»-sangeren overrasket fansen da hen nylig la ut et bilde av en sylfersk tatovering på Instagram-story. Det er imidlertid ikke hvilken som helst tatovering hen har valgt denne gangen.

Medier som CNN og Billboard har omtalt saken.

Lovato har nemlig fått tatovert en stor, svart edderkopp. Den har kapret plassen på siden av hodet på 29-åringen - som bestemte seg for å barbere bort håret første juledag.

Det er den kjente tatovøren Dr. Woo som har laget tatoveringen. Han har ved flere anledninger tatovert en rekke kjente personer, deriblant Miley Cyrus, Ellie Goulding og Drake.

Videre avslører sangeren hva tatoveringen er inspirert av:

«Det er vår «Grandmother Spider», som lærte oss så mange ting. Hun lærte oss om keramikk og veving. Hun lærte oss om ild og lys og mørke. Hun lærte oss at vi alle er koblet sammen på nettet - hver og en av oss har vår egen plass i denne verden», skrev Lovato i et innlegg om den nye kroppskunsten.

Kom ut som ikke-binær

I mars i fjor sto Lovato fram som panseksuell, og beskrev seg selv som «flytende». Knapt to måneder seinere kom stjerna også ut som ikke-binær.

Lovato identifiserer seg verken som hunkjønn eller hankjønn, og ønsker å bli omtalt som de eller dem/hen.

SINGEL IGJEN: Etter fire måneder forlovet Max Ehrich og Demi Lovato seg, men etter to måneder ble det slutt. Video: Ingebjørg Iversen Vis mer

Det avslørte Lovato selv på Twitter.

«I dag er jeg så glad over å dele mer fra livet mitt med dere alle. Jeg er stolt over å la dere få vite at jeg identifiserer meg selv som ikke-binær og offisielt vil endre pronomen til de/dem fremover», skrev hen ifølge BBC.

Lovato forklarte videre at hen kom fram til egen identitet etter å ha brukt tid på seg selv gjennom de seineste åra. Stjerna påpekte imidlertid at hen fremdeles lærer og derfor ikke er noen ekspert eller talsperson når det kommer til temaet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer