Kanye West:

Overrasker med maske-stunt

Det er tilsynelatende ikke bare det norske folk som lader opp til en ny sesong av «Maskorama».

VEKKER OPPSIKT: Rapperen Kanye West, nå Ye, overrasker stort med nytt maske-stunt. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB
VEKKER OPPSIKT: Rapperen Kanye West, nå Ye, overrasker stort med nytt maske-stunt. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at rapper Kanye West (44), som nå lovlig har skiftet navn til bare Ye, har vekket stor oppsikt med diverse stunts gjennom åra.

I forbindelse med albumslippet for «Donda» har han gjennom sommeren kledd seg opp i spesielle antrekk - der både han og ekskona Kim Kardashian (40) spesielt har fokusert på heldekkende ansiktsmasker.

Nå tar han det hele ett steg videre.

FØL MEG: Musikkvideoen til «Feel Me» av Kanye West og Tyga skal ha blitt lekket - og det er et merkelig syn. Video: Rød Løper/@elirussellinnetz Vis mer

Overrasket

Den seineste uka har 44-åringen dukket opp i flere land i Europa, deriblant Sverige, Italia og Tyskland, ifølge Variety.

På seg har han, ikke overraskende, hatt på seg en variasjon av ansiktsmasker.

HALLOWEEN?: Kanye West gjemte seg bak denne maska i helga. Det kan tenkes å være en del av et PR-stunt, ifølge rettsdokumenter. Foto: Backgrid UK / NTB
HALLOWEEN?: Kanye West gjemte seg bak denne maska i helga. Det kan tenkes å være en del av et PR-stunt, ifølge rettsdokumenter. Foto: Backgrid UK / NTB Vis mer

Da han dukket opp i Italia søndag bar han en kunstig, grønnaktig maske med ører. Mandag bar han en kunstig maske med øyenskygge da han skulle ta taxi fra flyplassen.

Det er trolig lett å tenke at maskene blir brukt i forbindelse med Halloween, som er rett rundt hjørnet, men ifølge dokumenter TMZ har fått kloa i, skal det være en helt annen grunn.

OVERRASKER: Her dukker Kanye West opp i et fengsel i Huston. Bilder fra CNN, Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

PR-stunt

Det hele skal nemlig være snakk om et aldri så lite PR-stunt, ettersom Ye nå har sendt inn dokumenter for å kunne kaste seg inn i maske-bransjen.

Ifølge TMZ har nemlig rapperen søkt om å få patent på varemerket «Ye» som blant annet skal lage munnbind og masker «for beskyttelse mot virusinfeksjon».

Det kan også se ut til at de vil være hakket mer moteriktige.

I dokumentene er det nemlig en forespørsel om å lage «motemasker» under samme merke - i kjent Ye-stil.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer