Machine Gun Kelly:

Overrasker med nakenbilde

- Jeg tok hele fem situps.

KOLLEGAER: Megan Fox og Machine Gun Kelly spiller sammen i sistnevntes nye film. På privaten er de forlovet. Foto: Broadimage / Shutterstock / NTB
KOLLEGAER: Megan Fox og Machine Gun Kelly spiller sammen i sistnevntes nye film. På privaten er de forlovet. Foto: Broadimage / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Stjerneparet Megan Fox (36) og Machine Gun Kelly (32) er ikke fremmede for å skape overskrifter ved å dele detaljer fra forholdet sitt. Seinest tidligere denne uka da sistnevnte omtalte Fox som «kona si» under Billboard Music Awards. Paret er forlovet, men det er foreløpig ikke offentlig kjent om de faktisk har giftet seg.

Også under fjorårets MTV Video Music Awards stjal paret oppmerksomheten på den røde løperen, da Fox dukket opp i en «nakenkjole».

Denne gangen er det imidlertid Machine Gun Kelly, hvis egentlige navn er Colson Baker, som overrasker med å vise seg splitter naken. Det melder People.

VEKKER OPPSIKT: Megan Fox etterlot lite til fantasien på gårsdagens Video Music Award-utdeling. Video: Entertainment Tonight. Reporter: Jonas Andersen Vis mer

Det skjedde i forbindelse med innspillingen av hans nye film «Good Mourning», som både Fox og kompisen Pete Davidson (28) medvirker i. 32-åringen delte bilder fra bak kulissene, og i det første av en rekke bilder står han rett opp og ned og smiler til kamera - helt naken.

Det eneste han har å dekke til sine edlere deler med er et lite håndkle, ellers er han ikke iført en tråd.

Til vanlig er Bakers overkropp full av tatoveringer, men på bildet ser det ut til at de er dekket av sminke.

«Jeg tok hele fem situps (og 200 sigarer) for å forberede meg til rollen min i 'Good Mourning'», fleipet han i bildeteksten under innlegget.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer