Prinsesse Sofia:

Overrasker med ny sveis

Prinsesse Sofia overrasker på familiebildet.

NYTT BILDE: Prinsesse Sofia og prins Carl Philip overrasker med nytt bilde. Her sammen i 2018. Foto: Shutterstock/NTB
NYTT BILDE: Prinsesse Sofia og prins Carl Philip overrasker med nytt bilde. Her sammen i 2018. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I slutten av juni fikk det svenske prinseparet Carl Philip (42) og Sofia (36) massiv oppmerksomhet for det som ble omtalt som et romantisk sommerbilde.

Bildet viste paret holde både godt rundt hverandre og hverandre i hånda, og ble delt i anledning «midtsommer» på andre siden av grensen. Her til lands kalles feiringen Sankthans.

I kommentarfeltet var folk henrykt over det koselige bildet av prinseparet, og nå får de nok en gang oppmerksomhet for noe de har delt på Instagram, nemlig bilde sammen med sine tre sønner, prins Alexander (5), prins Gabriel (3) og prins Julian (tre måneder).

Selv om de tre små guttene naturligvis sjarmerer følgerne i senk, er det faktisk prinsessen som får mest oppmerksomhet, i hvert fall hos Svensk Damtidning.

De skriver nemlig at 36-åringen er «ugjenkjennelig» på bildet, ettersom hun viser fram en ny sveis.

- Trendy og kult

På bildet har Sofia fått pannelugg som dekker store deler av panna hennes, en forskjell fra tidligere hvor hun har hatt en såkalt gardinlugg.

Om hun er ugjenkjennelig eller ei, får være opp til hver enkelt, men Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, mener det kanskje er å ta litt hardt i.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer