Alana Thompson:

Overrasker med nye bilder

Barnestjerna Alana Thompson er nesten ikke til å kjenne igjen.

DEN GANG DA: Alana Thompson i 2018. Nå deler hun splitter nye bilder med fansen. Foto: Broadimage/REX/Shutterstock/NTB
DEN GANG DA: Alana Thompson i 2018. Nå deler hun splitter nye bilder med fansen. Foto: Broadimage/REX/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Alana Thompson (16), trolig best kjent som «Honey Boo Boo» for de fleste, har så godt som vokst opp på tv-skjermen.

Gjennom familiens realityserie «Here Comes Honey Boo Boo» har de skapt overskrift etter overskrift, men i 2014 sa det imidlertid stopp, og det har siden den gang gått nedover for flere av seriens medlemmer.

For 16 år gamle Alana ser det imidlertid ut til å gå oppover. I et større intervju med Teen Vogue ser det også til at hun er klar for å gi slipp på «Honey Boo Boo»-varemerket, og oppfordrer andre til å nå bruke hennes ordentlige navn.

Hylles

I forbindelse med intervjuet har hun også gjort en større fotoshoot, som har resultert i splitter nye bilder av henne, hvor 16-åringen nesten ikke er til å kjenne igjen.

«Herregud. Jeg er så gira over å endelig fortelle dere at jeg er på forsida av Teen Vogue. Dette er en drøm som går i oppfyllelse, og aldri hadde jeg trodd at jeg skulle være på Teen Vogue, men se på meg nå», skriver hun på Instagram.

TV-profilen har delt flere av bildene med sine nesten én million følgere, og hun hylles i kommentarfeltet.

«Jeg er så takknemlig for denne muligheten», fortsetter hun.

KJÆLEDEGGE: Honey Boo Boo er amerikanernes nye kjæledegge. Hun har sikret seg en solid fanskare, som også inkluderer en rekke kjendiser. Vis mer

På bildene er hun kledd opp i fasjonable klær, og fansen er i ekstase.

«Heia Alana. Så stolt av deg», skriver én.

«Takk for at du er et positivt og ekte eksempel for andre jenter. Du fortjener Teen Vogue og så mye mer», skriver en annen.

Andre er på sin side stolte over hvor langt 16-åringen har kommet, og gratulerer henne med å ha landet forsidejobben.

Flyttet fra mora

Det er nok ikke rart at Alana er stolt over å være på coveret av magasinet, spesielt ettersom hun har stått overfor flere utfordringer den siste tida.

I løpet av de siste åra har nemlig alt fra vekttap og familieintriger til overgrepsanklager og arrestasjon for narkotikabesittelse blitt omtalt i mediene.

I 2019 flyttet den da 13 år gamle Alana ut fra morens hjem, da hun hadde fått nok av både mora June «Mama June» Shannon og hennes kjæreste Geno Doak. Det var den nevnte arrestasjonen som ble dråpen den gang da.

I ettertid endte hun opp hjemme hos storesøstera Lauryn Shannon, men TV-stjerna har tidligere vært åpen om at ting overhodet ikke har vært lett.

«Kan vi være ærlige i et sekund? La meg fortelle dere hvor stolt jeg er av meg selv! Jeg har helt ærlig gått gjennom helvete og tilbake dette året, og jeg står fortsatt», skrev Alana den gang på Instagram.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer