Kongefamilien:

Overrasker med nye bilder

I anledning prinsesse Ingrid Alexandras myndighetsdag publiserer Kongehuset nye bilder av kongefamilien.

SAMLET: F.v.: H.M. Dronningen, H.M. Kongen, H.K.H. Prinsesse Ingrid Alexandra og Marit Tjessem. Stående f.v.: Prins Sverre Magnus, H.K.H. Kronprinsessen, H.K.H. Kronprinsen og Marius Borg Høiby. Foto: Kimm Saatvedt, Det kongelige hoff
SAMLET: F.v.: H.M. Dronningen, H.M. Kongen, H.K.H. Prinsesse Ingrid Alexandra og Marit Tjessem. Stående f.v.: Prins Sverre Magnus, H.K.H. Kronprinsessen, H.K.H. Kronprinsen og Marius Borg Høiby. Foto: Kimm Saatvedt, Det kongelige hoff Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I anledning prinsesse Ingrid Alexandras (18) myndighetsdag, har det strømmet til med flere offisielle bilder fra kongehuset.

Blant annet ble det publisert nye portretter av den unge prinsessa i forkant av bursdagen, i en klassisk svart drakt i Den hvite salongen på slottet. På selve myndighetsdagen kom det også bilder fra prinsessas første statsråd, der hun deltok som observatør.

Nye bilder

Nå kommer det nok en gang nye bilder fra slottet, denne gangen med hele kongefamilien samlet.

I tillegg publiserte Kongehuset et bilde av tre generasjoner: kong Harald (84), kronprins Haakon (48) og den kommende dronninga, prinsesse Ingrid Alexandra.

Forrige gang vi fikk se de tre generasjonene samlet på et bilde, var i prinsessas konfirmasjon i 2019. Dermed er det to år siden kongen, kronprinsen og prinsessa poserte sammen for et slikt bilde.

Første gang de tre ble avbildet sammen, var i 2006. Da var prinsessa bare to år gammel. Da poserte de på samme plass som ti år seinere. Da var de avbildet i anledning 100-årsjubileet for kroningen av Kong Haakon og Dronning Maud, ifølge Kongehuset.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer