Courteney Cox og Matthew Perry:

Overrasker med nytt bilde

- Se hvem jeg har spist lunsj med.

GOD KONTAKT: Til tross for at Matthew Perry og Courteney Cox ikke lenger er kolleger, er de fortsatt gode venner og spiser middag sammen jevnlig. Nå har sistnevnte delt et nytt bilde på Instagram. Her er duoen sammen i 2002.
GOD KONTAKT: Til tross for at Matthew Perry og Courteney Cox ikke lenger er kolleger, er de fortsatt gode venner og spiser middag sammen jevnlig. Nå har sistnevnte delt et nytt bilde på Instagram. Her er duoen sammen i 2002. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den ikoniske humorserien «Friends» gikk som en farsott over internasjonale så vel som norske tv-skjermer gjennom store deler av 1990-tallet.

Seriens popularitet gjorde også skuespillerne til store berømtheter, og det er ingen hemmelighet at flere av «Friends»-skuespillerne fortsatt er gode venner - 15 år etter at den siste episoden ble sendt.

I starten av oktober kunne Jennifer Aniston (50), som gestaltet «Rachel» i den kjente serien, avsløre i et radiointervju at hele «Friends»-gjengen fortsatt jevnlig treffes og spiser middag sammen.

Aniston fortalte nemlig at hele «Friends»-gjengen, bestående av Matt LeBlanc (52), Lisa Kudrow (56), Matthew Perry (50) og David Schwimmer (53) nylig hadde møttes for å spise middag hjemme hos Courteney Cox (55) i slutten av oktober, og at de lo og hadde det svært gøy sammen.

Denne gang er det imidlertid bare to av skuespillerne som har møttes for å slå av en prat for gode gamle dagers skyld. Cox har nemlig delt et bilde i sosiale medier hvor hun smiler side om side med eks-kollegaen Matthew Perry.

Tar av på nett

Bildet ble publisert torsdag. På denne tiden har det fått svimlende 2.5 millioner likerklikk og tusenvis av kommentarer - og har på få timer tatt Internett med storm.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer