Prins William:

Overrasker med privat bilde

Prins William fyller 40 år.

SØT HILSEN: Tirsdag fyller prins William 40 år. Pappa prins Charles benyttet anledningen til å dele en søt hilsen til sønnen. Foto: Rui Vieira / Pa Photos / NTB
SØT HILSEN: Tirsdag fyller prins William 40 år. Pappa prins Charles benyttet anledningen til å dele en søt hilsen til sønnen. Foto: Rui Vieira / Pa Photos / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I dag, tirsdag, har endelig prins Williams store dag kommet. Vi snakker selvsagt ikke overtakelse av tronen riktig ennå, men i dag markerer britene at prinsen har levd i 40 år.

Det har ikke gått kongefamilien hus forbi, og flere medlemmer av familien har tatt til sosiale medier for å gratulere William, deriblant prins Charles (73).

«Ønsker hertugen av Cambridge en veldig god 40-årsdag», står det i et innlegg til en rekke bilder fra flere tiår på Instagram.

Bildet er delt på Charles og hertuginne Camillas (74) Instagram-konto, Clarence House, og har hittil fått over 90 000 likerklikk.

- I dag fyller prins William 40 år, og i den anledning hyller prins Charles sønnen med en rekke koselige blinkskudd av eldstesønnen. Koselige bilder av de to sammen helt fra William var nyfødt til et veldig kjærlig bilde av de to i nåtid, hvor William holder omsorgsfullt rundt faren, sier Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle.

Det siste bildet i bildekarusellen er tatt av hertuginne Kate (40), prinsens kone, og ble først publisert i forbindelse med farsdagen i 2020.

- Det er blitt veldig vanlig å hylle hverandre i sosiale medier på bursdagen, så også i kongelige kretser. Men prins Charles har nok også sørget for en privat overraskelse for sønnen på hans store dag, sier Vagle videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer