Prins William:

Overrasker med privat bilde

Prins William fyller 40 år.

SØT HILSEN: Tirsdag fyller prins William 40 år. Pappa prins Charles benyttet anledningen til å dele en søt hilsen til sønnen. Foto: Rui Vieira / Pa Photos / NTB
SØT HILSEN: Tirsdag fyller prins William 40 år. Pappa prins Charles benyttet anledningen til å dele en søt hilsen til sønnen. Foto: Rui Vieira / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

I dag, tirsdag, har endelig prins Williams store dag kommet. Vi snakker selvsagt ikke overtakelse av tronen riktig ennå, men i dag markerer britene at prinsen har levd i 40 år.

Det har ikke gått kongefamilien hus forbi, og flere medlemmer av familien har tatt til sosiale medier for å gratulere William, deriblant prins Charles (73).

«Ønsker hertugen av Cambridge en veldig god 40-årsdag», står det i et innlegg til en rekke bilder fra flere tiår på Instagram.

Bildet er delt på Charles og hertuginne Camillas (74) Instagram-konto, Clarence House, og har hittil fått over 90 000 likerklikk.

- I dag fyller prins William 40 år, og i den anledning hyller prins Charles sønnen med en rekke koselige blinkskudd av eldstesønnen. Koselige bilder av de to sammen helt fra William var nyfødt til et veldig kjærlig bilde av de to i nåtid, hvor William holder omsorgsfullt rundt faren, sier Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle.

SPØKER: Prins WIlliam holdt tale i forbindelse med dronning Elizabeths platinajubileum, og spøkte litt med alderen til bestemora. Video: AP Vis mer

Det siste bildet i bildekarusellen er tatt av hertuginne Kate (40), prinsens kone, og ble først publisert i forbindelse med farsdagen i 2020.

FAR OG SØNN: Prins Charles skal en dag ta over som konge, før det er prins Williams tur. Foto: Hertuginnen av Cambridge
FAR OG SØNN: Prins Charles skal en dag ta over som konge, før det er prins Williams tur. Foto: Hertuginnen av Cambridge Vis mer

- Det er blitt veldig vanlig å hylle hverandre i sosiale medier på bursdagen, så også i kongelige kretser. Men prins Charles har nok også sørget for en privat overraskelse for sønnen på hans store dag, sier Vagle videre.

Selv har prinsen tatt til Twitter for å takke for alle de fine bursdagsmeldingene han har mottatt i dag. Meldingen er signert «W».

På den britiske kongefamiliens offisielle Twitter-konto, er det blitt delt en lang tråd med bilder av bursdagsprinsen.

Prins William Arthur Philip Louis er den eldste sønnen til Charles og avdøde prinsesse Diana. Han ble født 21. juni 1982 på St. Marys Hospital i London.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer