Ariana Grande og Dalton Gomez:

Overrasker med private bilder

Ariana Grande og Dalton Gomez valgte en annerledes bryllupsreise.

NYGIFT: Det ser ut til at det nygifte paret storkoser seg i hverandres selskap på bryllupsreise. Foto: Instagram / arianagrande
NYGIFT: Det ser ut til at det nygifte paret storkoser seg i hverandres selskap på bryllupsreise. Foto: Instagram / arianagrande Vis mer
Publisert

I mai kunne popstjerna Ariana Grande (27) dele den overraskende nyheten om at hun hadde giftet seg i all hemmelighet.

Hennes utkårede er Dalton Gomez (25), og de to ble smidd i hymens lenker i en liten og intim seremoni, med mindre enn 20 personer til stede.

Først et par uker seinere fikk vi et innblikk i bryllupet til den unge stjerna.

På Instagram delte hun flere bilder fra den store dagen, samtidig som hun avslørte at de ble mann og kone 15. mai. Paret giftet seg i artistens hjem i luksusnabolaget Montecito i Los Angeles, California.

Bryllupsreise i Europa

Nå har paret vært gift i to måneder, og det feirer de med en aldri så liten bryllupsreise. Og der mange velger varmere strøk for å ferie ekteskapet, har Grande og Gomez satt kursen mot Amsterdam.

Det kunne førstnevnte røpe via sin Instagram-profil denne uka.

Ifølge bildene ser det ut til at paret ikke har reist på den klassiske bryllupsreisen til hvite sanddyner og turkis hav. I stedet dro de til Venezias søsterby, for å oppleve de berømte kanalene, besøke et tresko-museum og ikke minst - vindmøllene.

MUNNBIND: Grande passer på å bruke munnbind når hun er ute og reiser. Foto: Instagram / arianagrande
MUNNBIND: Grande passer på å bruke munnbind når hun er ute og reiser. Foto: Instagram / arianagrande Vis mer
POPULÆRE: De nederlandske vindmøllene er populære turistattraksjoner. Foto: Instagram / arianagrande
POPULÆRE: De nederlandske vindmøllene er populære turistattraksjoner. Foto: Instagram / arianagrande Vis mer

Duoen ser ut til å kose seg, tross litt vekslende vær. Kanskje regnet er forfriskende og eksotisk for California-paret, som vanligvis slipper unna regnbygene hjemme i Los Angeles.

VENEZIA I NORD: Amsterdam blir ofte omtalt som nordens Venezia på grunn av sine mange kanaler. Foto: Instagram / arianagrande
VENEZIA I NORD: Amsterdam blir ofte omtalt som nordens Venezia på grunn av sine mange kanaler. Foto: Instagram / arianagrande Vis mer

Romanseryktene rundt de to turtelduene begynte først å florere i januar i fjor. I etterkant dukket Gomez opp i musikkvideoen til låta «Stuck with U», som er en duett mellom Grande og popstjerna Justin Bieber (27).

Noen måneder seinere delte Ariana Grande også et bilde sammen med sin utkårede på Instagram, noe som flere medier så på som en bekreftelse på forholdet mellom de to.

Det er duket for en reunion for «The Kardashians» og der avslører Kim hemmelig drama før skandalebryllupet. «Bilder fra HayU hos TV 2 play». Vis mer

Profilerte forhold

Dette er imidlertid langt fra første gang Grande skaper overskrifter på bakgrunn av kjærlighetslivet sitt.

I mai 2018 ble det kjent at Grande og hennes tidligere kjæreste gjennom to år, rapperen Mac Miller, hadde gjort det slutt.

I september samme år ble det kjent at Miller brått hadde gått bort.

Rapperen ble funnet i sitt eget hjem i Los Angeles, og døde trolig av en overdose, ifølge BBC. Han ble bare 26 år. Dødsfallet sjokkerte musikkbransjen, og kort tid etter kom kondolansene fra både familie og noen av verdens største artister.

Kort tid etter at dødsbudskapet ble kjent, la Grande ut et bilde av eksen på en gressplen som en hyllest.

DØDE BRÅTT: I 2018 gikk Mac Miller bort. Her er han avbildet med Ariana Grande i 2016. Foto: David X Prutting / BFA / EX/ Shutterstock / NTB
DØDE BRÅTT: I 2018 gikk Mac Miller bort. Her er han avbildet med Ariana Grande i 2016. Foto: David X Prutting / BFA / EX/ Shutterstock / NTB Vis mer

Ei uke seinere delte hun en video av Miller som sang. I bildeteksten beskrev hun hvor vanskelig og uvirkelig den siste uka hadde vært for henne.

«Jeg elsket det fra dagen jeg møtte deg da jeg var 19, og det vil jeg alltid. Jeg kan ikke tro at du ikke er her mer. Jeg klarer ikke å forstå det. Vi snakket om dette. Så mange ganger. Jeg er så sint. Jeg er så trist at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg», skrev hun.

BRYLLUP: Helene Olafsen snakker om bryllupsplanleggingen. Reporter: Sofe Losen/Video: Se og HØR Vis mer

Videre fortsatte hun:

«Du var min kjæreste venn. Veldig lenge. Over alt annet. Jeg er så lei meg for at jeg ikke kunne fikse dette eller ta smertene vekk. Jeg ville det virkelig. Den snilleste, søteste sjelen med demoner i hodet han aldri fortjente. Jeg håper du har det fint nå. Hvil».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer