Miley Cyrus:

Overrasker med rus-oppdatering

- Familien inneholder mye avhengighet og psykiske problemer.

RUSFRI: I et intervju med Variety avslører Miley Cyrus at hun ikke har ruset seg på seks måneder. 27-åringen har tidligere vært kjent for sitt store forbruk av blant annet cannabis. Foto: NTB Scanpix
RUSFRI: I et intervju med Variety avslører Miley Cyrus at hun ikke har ruset seg på seks måneder. 27-åringen har tidligere vært kjent for sitt store forbruk av blant annet cannabis. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Disney-stjerna og artisten Miley Cyrus (27) har en lang historie med rus og fyll. 27-åringen har tidligere vært svært åpen om at hun har røykte cannabis, og Cyrus har til stadighet blitt observert i offentligheten med en litt mistenkelig sigarett i hånda. I 2013 fyrte hun til og med opp en joint på scenen.

«Hannah Montana»-stjerna har tidligere hyllet cannabisbruk, men i et nytt intervju med Variety avslører 27-åringen at hun har vært rusfri i seks måneder - noe som har sammenheng med en stemmebåndsoperasjon hun gikk gjennom i fjor.

- Det siste året har det vært veldig viktig for meg å leve en edruelig livsstil, fordi jeg virkelig har hatt lyst til å finpusse talentet min. Jeg hadde en ganske stor stemmebåndsoperasjon i november. Det var fire uker hvor jeg ikke fikk lov til å snakke, avslører Cyrus i intervjuet.

Et halvt år uten rus

I intervjuet avslører artisten årsaken til at hun har ligget unna rusmidler i hele seks måneder. Det startet først med at hun ikke kunne ruse seg etter operasjonen.

Seinere begynte Cyrus å granske sin egen familiehistorie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer