Russell Crowe:

Overrasker med sjeldent bilde av sønnene

Russell Crowe tok med familien på ferietur til Roma i Italia.

SJELDEN SYN: Det er ikke ofte Russell Crowe viser fram sønnene sine. Foto: Skjermdump Twitter
SJELDEN SYN: Det er ikke ofte Russell Crowe viser fram sønnene sine. Foto: Skjermdump Twitter Vis mer
Publisert

Russell Crowe (58) er et kjent ansikt for de fleste. Han er kanskje mest kjent fra filmer som «American Gangster» og «Gladiator».

Nå nyter skuespilleren en velfortjent ferie i Italia, med kjæresten Britney Theriot (31), sønnene Charles (18) og Tennyson (16), og moren Jocelyn.

I den forbindelse delte han et svært sjeldent bilde av sønnene, med en rørende historie de opplevde på ferieturen i Roma, skriver Hello.

SKAPER DISKUSJONER: Hollywood-stjerna Russell Crowe må forsvare seg mot skeptikere, etter at han la ut denne videoen sammen med spekulasjoner om at den viser en UFO fly forbi utenfor kontoret hans. Video: ParallelUniverse1234/Youtube Vis mer

Tirsdag tok skuespilleren til Twitter for å blant annet dele bilder fra familieferien.

«Tok med meg barna til mitt gamle kontor» skrev han humoristisk over bildet. En tydelig referanse til rollen i «Gladiator»-filmen, som han til og med vant sin første og hittil eneste Oscar for.

Han delte også et svært sjeldent bilde med sønnene sine.

Det er nemlig ikke ofte vi får se de to guttene sammen med faren sin.

SJELDEN KOST: Russell Crowe, her sammen med ekskona Danielle Spencer og deres to barn for 12 år siden. Foto: Jim Ruymen/ UPI/ Shutterstock/ NTB

SJELDEN KOST: Russell Crowe, her sammen med ekskona Danielle Spencer og deres to barn for 12 år siden. Foto: Jim Ruymen/ UPI/ Shutterstock/ NTB


Vis mer

Bildet er fra 2010, da Crowe ble tildelt en stjerne på Hollywood Walk of Fame, og et av ytterst få ganger familien har vært samlet foran fotografene.

- ABSURD: «Verdens verste menneske» ankom den røde løperen i Hollywood før nattas Oscar-utdeling. Video: AP Vis mer

Skuespilleren delte også en historie de opplevde fra dagen. Mora hans ble nemlig rørt til tårer etter å ha følt nærværet av sin avdøde ektemann og Crowes far, John, som døde i mars i fjor 85 år gammel.

I meldingen ba han de som er så heldig å ha foreldrene sine i nærheten om å ta vare på dem, ringe dem, og besøke dem.

«Musikken fløt opp til oss. Det tok litt tid før jeg forsto at det var «Danny Boy» de spilte, en av sangene vi spilte i begravelsen» skrev den barske skuespilleren, og la til:

«Av alle sanger, og tidspunkt … Hvordan? Jeg så på mamma, hun så på meg. Min fars tilstedeværelse var overveldende for oss begge. Hun gråt litt.»

Fansen ble tydelig berørt av historien fra Roma.

«Gåsehud, Russell. Jeg er sikker på at mora di hadde den mest enorme følelsen av fred og kjærlighet og for et sted å føle det» skrev en, mens en annen la til:

«Jeg gråter».

En tredje bruker skrev «Vakker! Fikk meg til å gråte».

«THE IDOL»: Lily-Rose Depp spiller hovedrollen i ny storsatsning. Video: HBO Vis mer

Den New Zealand-fødte skuespilleren, bor til daglig i Australia. Gjennom pandemien har han imidlertid oppholdt seg i nærheten av foreldrene, som bor i New South Wales i Australia.

- Pappa er 84, og mamma er 79. De lider av ting som folk på deres alder gjør, du vet, tidlig ditt og datt. Det var bedre for meg å befinne meg der de var, uttalte han i fjor til Extra TV.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer