Madonna:

Overrasker med sjeldent familiebilde

Popdronninga deler sjeldent bilde.

OVERRASKER: Forrige uke overrasket Madonna med et svært sjeldent bilde. Foto: Yui Mok / Pa Photos / NTB
OVERRASKER: Forrige uke overrasket Madonna med et svært sjeldent bilde. Foto: Yui Mok / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

«Queen of Pop», også kjent som Madonna (63), er en av verdens mest suksessrike artister og har briljert i musikkbransjen siden 1970-tallet.

Gjennom sin lange karriere har hun riktignok også fått oppmerksomhet for en hel del andre ting enn talentet sitt.

I november i fjor var blant annet sangstjerna i hardt vær etter at hun i et innlegg på Instagram poserte på et bilde sammen med fotografen Steven Klein - med en kniv rettet mot strupen. Det fikk flere til å reagere kraftig.

Nå er det imidlertid et helt annet bilde som tiltrekker seg oppmerksomhet.

CORONABRÅK: Superstjernen Madonna er i hardt vær etter et innlegg på Instagram. Video/foto: Twitter/Instagram/NTB Scanpix Vis mer

Sjeldent bilde

Selv om Madonna av og til legger ut bilder av familien på sosiale medier, er det ikke ofte at hun blir sett med alle barna samtidig på ett og samme bilde.

I slutten av forrige uke delte hun imidlertid et sjeldent bilde på Instagram.

I forbindelse med en skitur til de sveitsiske alpene, nærmere bestemt til landsbyen Gstaad, delte hun en bildeserie.

Der hadde hennes seks barn samlet seg og var godt plantet i en sofa mens de smilte mot kameraet. People og Hollywood Life er blant mediene som omtaler bildene.

SAMLET: Alle Madonnas barn var samlet på et familiebilde for første gang på lenge. Foto: Skjermdump / Instagram
SAMLET: Alle Madonnas barn var samlet på et familiebilde for første gang på lenge. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

Forrige gang hele familien ble fotografert sammen var i august i fjor, da hun feiret 63-årsdagen sin.

«Like a Virgin»-sangeren har barna Rocco Ritchie (21) og David Banda (16) fra det tidligere ekteskapet med Guy Ritchie (53), samt dattera Lourdes Leon (25), som hun har sammen med Carlos Leon (55). I tillegg har hun døtrene Mercy (15) og tvillingene Estere og Stelle (9).

Til bildene skriver sangfuglen følgende:

«Farvel Gstaad……….Vi vil aldri glemme fjellene dine eller måneskinnet ditt!»

For anledningen hadde Madonna tatt med seg kjæresten Ahlamalik Williams (27) som selskap, mens eldstedattera tok med seg kjæresten Jonathan Puglia.

PROVOSERENDE: Flere Twitter-brukere viser sin misnøye for en coronarelatert video Madonna nylig publiserte. Video: @Madonna. Vis mer

- Jeg gjorde en feil

For nærmere tre år siden stilte Madonna opp i et større intervju med britiske Vogue hvor hun prydet coveret. I forbindelse med intervjuet åpnet hun seg også om hvordan hun er som mor.

Den gang fortalte sangeren åpenhjertig om hvordan hun oppdro sine yngste barn David, Mercy og tvillingene Estere og Stelle - på bakgrunn av erfaringer hun gjorde seg i oppveksten til sine to eldste barn, Lourdes og Rocco.

63-åringen innrømmet nemlig at hun gjorde en stor feil med Lourdes og Rocco, en feil hun bestemte seg for å ikke gjenta - nemlig å gi barna mobiltelefoner.

- Jeg skal holde ut så lenge som mulig, for jeg gjorde en feil da jeg ga mine eldre barn telefoner da de bare var 13, sa hun, og fortsatte:

PROVOSERER: I sin åtte minutter lange musikkvideo «God Control» har Madonna iscenesatt skytescener fra en nattklubb. Det får flere til å reagere. Video: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

- Det avsluttet virkelig forholdet mitt med dem. Ikke helt, men mobiltelefonene ble en veldig, veldig stor del av livet deres. De ble oversvømt med bilder, og begynte å sammenlikne seg selv med andre mennesker, og det er virkelig ikke bra når det gjelder selvtilliten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer