Helene Olafsen:

Overrasker på 30-årsdagen

Helene Olafsen hylles på bursdagen.

BLIR FORELDRE: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen venter en liten gutt i mars. På 30-årsdagen sin, den 21. februar, deler Olafsen et ærlig innlegg om svangerskapet. Foto: Tor Lindseth
BLIR FORELDRE: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen venter en liten gutt i mars. På 30-årsdagen sin, den 21. februar, deler Olafsen et ærlig innlegg om svangerskapet. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I høst kunngjorde «Senkveld»-programleder Helene Olafsen (30) at hun og samboeren Jørgen Nilsen (30) skulle bli foreldre for første gang. Graviditeten overrasket hun makker Stian Blipp (30) med under innspillingen av ovennevnte talkshow.

Siden den gang har hun vært åpen om at hun gleder seg stort til å bli mamma. I midten av januar avslørte hun at paret skulle få en liten gutt, og at terminen er i midten av mars en gang.

Fredag, på sin egen 30-årsdag, bestemte hun seg for å vise fram den voksende babymagen på Instagram til sine 200 000 følgere.

Snart termin

I innlegget skriver programlederen at «festen holdes i magen x antall dager til ende, men det skal tas igjen utenfor seinere», blant annet.

Olafsen skriver at hun også er takknemlig for menneskene rundt seg, helsa og utfordringene i hverdagen.

«Gleder meg til dette tiåret», skriver hun, og takker for alle meldingene hun har fått i anledning fødselsdagen. I kommentarfeltet renner det inn gratulasjoner, og blant andre Anne Rimmen, Nils Ingar Aadne og Andreas Wiig har lagt igjen hilsener under bildet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer