Hailie Jade Scott Mathers:

Overrasker på Instagram

Kjendisdatteren overrasker fansen med sjeldent bilde.

PRIVAT: Eminems datter liker å holde privatlivet unna rampelyset. Nå overrasker hun fansen. Foto: Skjermdump Instagram
PRIVAT: Eminems datter liker å holde privatlivet unna rampelyset. Nå overrasker hun fansen. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Hailie Jade Scott Mathers (25) er den mellomste datteren til den verdenskjente rapperen Eminem (48). Han er kjent for å ha et nært forhold til barna sine.

I tillegg til Hailie har - hvis egentlige navn er Marshall Mathers III - døtrene Alaina Marie (28) og Whitney (19), men det er bare førstnevnte som er hans biologiske datter.

Hailie ble raskt hovedperson i en rekke av farens sanger, som blant andre «Mockingbird» og «Hailie's Song». Hun har derfor blitt den mest kjente av Eminems døtre.

Nå har kjendisdatteren blitt 25 år og er ikke lenger den lille jenta fra farens raplåter. Nylig delte hun et bilde på Instagram-profilen sin som har fanget oppmerksomheten til flere tabloidmedier.

Privat

Som sin far foretrekker Hailie å holde privatlivet unna rampelyset. Selv om 25-åringen er aktiv og deler hyppige oppdateringer på Instagram, skal man bla langt ned på profilen hennes før man finner bilder av noen andre enn henne selv.

«LOSE YOURSELF»: Eminems hit fra 2002 vant Oscar for beste sang i 2008. Og i 2020 ble den fremført, til blandede reaksjoner. Video: AP/ABC Vis mer

Bortsett fra ett. På et bilde hun nylig delte, gjorde hun også et poeng ut av at følgerne hennes sjelden ser bilder av noen andre på hennes profil.

Men denne gangen overrasket hun fansen.

Under bildet av hun og kjæresten skriver hun følgende:

«Jeg deler sjelden feeden min med noen, men når jeg gjør det, er jeg glad det er med deg.»

Mathers har vært i et forhold med Evan McClintock siden 2016. De to møttes på videregående, og har også gått sammen på Michigan State University.

Stolt far

Eminem har tidligere fortalt opptil flere ganger at han er svært stolt over datteren og det hun får til, og da hun ble uteksaminert fra Chippewa Valley High School i 2014, var det med toppkarakterer.

TALENT: MTV skriver at norske Mads Veslelia (24) høres akkurat ut som Eminem. Nå har rapperen fra Hønefoss fått platekontrakt. Video: Mads Veslelia Vis mer

Den gang takket hun foreldrene sine, faren Eminem og moren Kimberly Anne Scott (46), på skolens hjemmesider.

- Mamma og pappa er mine største innflytelser fordi de har presset meg til å bli den personen jeg er, og de har støttet meg slik at jeg har oppnådd alt jeg har gjort, sa hun den gang.

Hailie oppnådde også den prestisjefylte statusen «Summa Cum Laude», som betyr at hun fikk et karaktersnitt på 3,9 poeng eller høyere.

Eminem fikk Hailey sammen med ungdomskjæresten Kimberly da han var 24 år gammel. På den tida levde de begge svært trøblete liv preget av rus og økonomiske problemer, og da alt var på sitt verste, flyttet familien på tre inn i ei husvogn sammen med moren til Eminem.

Takker døtrene

Eminem har flere ganger vært åpen om sin trøblete historie med narkotika. Hans tidligere misbruk holdt på å ta livet av ham i 2007.

De siste åra har imidlertid «Lose Yourself»-sangeren hatt en annerledes livsstil, og i 2018 delte han et bilde på Instagram der han viste fram en mynt som vitner om tida hans som rusfri.

På mynten var det inngravert symbolet X, som i romertall står for tallet ti og ordene «enhet», «service» og «bedring».

Den samme mynten viste han frem både ett og to år seinere, som et bevis på at han fortsatt holder seg rusfri:

Rapperen har gitt døtrene Hailie, Alaina og Whitney æren for at han tok seg sammen.

- Jeg husker jeg gikk rundt i huset, hver eneste dag, og tenkte: «jeg kommer til å dø». Men da så jeg på døtrene mine, forsto jeg at jeg måtte holde meg i live for deres skyld, har han sagt i dokumentaren «How To Make Money Selling Drugs».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer