Prins William og hertuginne Kate:

Overrasker på Youtube

Hertugparet er blitt youtubere!

PÅ YOUTUBE: Prins William og hertuginne Kate er nå å finne på Youtube. Video: Youtube / The Duke and Duchess of Cambridge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Å starte sin egen kanal på videodelingstjenesten Youtube har blitt svært populært med åra. Særlig mange unge er flittige brukere av nettstedet, der man kan laste opp og dele videoklipp med andre.

Og kanskje er det nettopp de unge hertuginne Kate (39) og prins William (38) prøver å nå ut til, da de onsdag lanserte sin egen Youtube-kanal.

Hertugparets første video på plattformen heter enkelt og greit «Velkommen til vår offisielle Youtube-kanal» og har fått 17 000 visninger på en snau time.

I videoen sitter William og Kate hjemme i sofaen mens de snakker til kamera. Prinsen innleder på humoristisk vis ved å advare kona om hva hun sier mens kamera ruller.

- Forresten, du må være forsiktig med hva du sier nå, for disse folka filmer alt, sier prins William - før kona slår tilbake:

- Jeg vet!

Resten av den 25 sekunder lange videosnutten består av en rekke klipp av hertugparet på diverse tilstelninger og arrangementer de har deltatt på opp igjennom.

Du kan se hertugparets første video på Youtube i sin helhet øverst i saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer