Jenny McCarthy og Donnie Wahlberg:

Overrasker

- Jeg har definitivt en greie for stekte kastanjenøtter.

JULESTEMNING?: Jenny McCarthy og Donnie Wahlberg går for lettkledd julestemning. Foto: Formless Beauty
JULESTEMNING?: Jenny McCarthy og Donnie Wahlberg går for lettkledd julestemning. Foto: Formless Beauty Vis mer
Publisert

En rekke kjendiser har opp gjennom åra overrasket med lettkledde bilder, dristige antrekk og mye hud.

Denne gangen er det modell og skuespiller Jenny McCarthy (50) og artist og skuespiller Donnie Wahlberg (53) som overrasker stort.

Ekteparet har latt klærne falle for å fronte en ny lipgloss-kolleksjon kalt «The Nude Collection» for merket Formless Beauty.

Temaet er utvilsomt julestemning. Det er julelue og sløyfe, og det sistnevnte er brukt til å skjule Wahlbergs edlere deler.

«NAKED ATTRACTION SVERIGE»: Spørsmålet til Sandra ble stoppet av produksjonen. Video: Discovery+ Vis mer

Paret har på seg matchende sko og de har også fått selskap av to hunder, men utover sko, sløyfe og lue, ser det ut til at de to stjernene poserer kliss nakne.

De to hundene bruker McCarthy tilsynelatende taktisk - for å skjule brystene.

SLØYFE: Jenny McCarthy får hjelp av to hunder til å skjule brystene, mens Donnie Wahlberg har for anledningen en sløyfe som skjuler de edlere delene hans. Foto: Formless Beauty
SLØYFE: Jenny McCarthy får hjelp av to hunder til å skjule brystene, mens Donnie Wahlberg har for anledningen en sløyfe som skjuler de edlere delene hans. Foto: Formless Beauty Vis mer

Om dette skaper julestemning gjenstår å se, men McCarthy ser ut til å være godt fornøyd med «nakenbildene».

- Det var morsomt å vise alt sammen med mannen min. Jeg har definitivt en greie for stekte kastanjenøtter og store pakker med røde bånd, forteller 50-åringen til People.

Wahlberg har også uttalt at han elsket å ha det gøy med kona, og at han satte pris på tidspunktet for fotograferinga - fordi han var i god form og dermed klar for å vise fram overkroppen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer