Vanessa Rudjord:

Overrasket av eksmannen

- Veldig rørende og veldig fint.

SKAL GIFTE SEG: Vanessa Rudjord hadde nylig utdrikningslag. Der fikk hun en helt spesiell gave. Foto: Terje Bendiksby / NTB
SKAL GIFTE SEG: Vanessa Rudjord hadde nylig utdrikningslag. Der fikk hun en helt spesiell gave. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert

Forrige fredag arrangerte Pia Tjelta (44) og Synnøve Skarbø (51) utdrikningslag for deres gode venninne Vanessa Rudjord (46).

I den siste episoden av podkasten «Synnøve og Vanessa» deler den kommende bruden detaljer om hvordan utdrikningslaget, hvor blant annet kronprinsesse Mette-Marit (48) var gjest, utspilte seg.

46-åringen forteller at etter lang dag full av aktiviteter og overraskelser, som for eksempel intimkonsert med Espen Lind (51) på Theatercaféen, var hun klar for å slappe av.

Forloverne hennes hadde likevel en siste overraskelse: En gave fra hennes første ektemann, komiker Thomas Giertsen (50). Den tidligere «Costume»-redaktøren var gift med Giertsen i åra 2001-2006.

BRUDEKJOLE: Forfatter og motejournalist Vanessa Rudjord ankom Petter Stordalens Halloween-fest i en lekker brudekjole. Reporter: Thea Hope. Video: Madeleine Liereng Vis mer

Fikk gave av datteren

I podkasten forteller Rudjord at da hun så ut av vinduet på partybussen de reiste rundt med, så hun plutselig Giertsen gå tur med hunden sin.

Hun forklarer videre at komikeren, sammen med datteren og hunden hans, kom inn på bussen med gaver.

Og det var datteren til Giertsen som skulle stå for den morsomste gaven.

- Det var også veldig gøy at datteren hans hadde en gave til meg. Da sa hun at «vi vil gjerne at du skal ha denne, den har vært lenge nok hos oss». Og da jeg åpnet den var det bryllupsalbumet til meg og Thomas, forteller hun samtidig som hun og Skarbø bryter ut i latter.

TIDLIGERE GIFT: Giertsen og Rudjord var gift i fem år før de gikk hver til sitt. Foto: Tor Kvello/Se og Hør
TIDLIGERE GIFT: Giertsen og Rudjord var gift i fem år før de gikk hver til sitt. Foto: Tor Kvello/Se og Hør Vis mer

Selv om gaven var ment humoristisk, forteller Rudjord at den også var sentimental. Albumet innebar nemlig bilder hun ikke hadde sett på rundt 20 år.

- Jeg ble litt rørt fordi i albumet var det bilder av mammaen til Thomas og faren min som satt ved siden av hverandre, og begge de er gått bort. Det var veldig rørende og veldig fint.

SENTIMENTAL: Rudjord forteller at det var rørende å se bildene fra bryllupet til hun og Giertsen. Foto: Aleksander Nordahl/Dagbladet
SENTIMENTAL: Rudjord forteller at det var rørende å se bildene fra bryllupet til hun og Giertsen. Foto: Aleksander Nordahl/Dagbladet Vis mer

Rudjord er forlovet med tidligere rapper og forfatter Jonas Forsang (41), og bryllupet vil finne sted i sommer. De har vært forlovet siden 2019, og har sønnen Harley (5) sammen. I tillegg har Rudjord datteren Luca (13) fra et tidligere ekteskap med investor Runar Vatne (48).

Dagbladet har ikke lyktes med å komme i kontakt med Vanessa Rudjord.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer