Johan Kaggestad:

Overrasket: - Benyttet muligheten

Heiet på barnebarnet.

SYK: Johan Kaggestad oppholder seg på Modumheimen sykehjem. Foto: Gorm Kallestad / NTB
SYK: Johan Kaggestad oppholder seg på Modumheimen sykehjem. Foto: Gorm Kallestad / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Annonse

Tidligere ble det kjent at den tidligere Tour de France-kommentatoren Johan Kaggestad er svært dårlig. I desember stilte han opp i et intervju med Dagbladet, gjort fra sykesenga på Modumheimen sykehjem.

- Jeg har ikke lenge igjen, men er ikke død ennå, uttalte Kaggestad da.

Kaggestad har siden oppholdt seg på Modum, men i forrige uke reiste han til Røa for å se barnebarnet Nathalia spille fotballkamp. Det hele ble foreviget på et bilde som sønnen Mads Kaggestad (46) delte på Instagram.

HEDERSPRIS: Tidligere håndballspiller Marit Breivik fikk hederspris under idrettsgallaen 2023. Video: Klaus Fjellro. Reporter: Celina Morken. Vis mer

«Fantastisk for Riddern å være ute blant grasrota i idretten igjen, treffe kjente - og ikke minst følge med på barnebarna på idrettsbanen», er blant det Mads skriver under bildet.

Til Dagbladet utdyper Mads at de grep sjansen da de fikk mulighet.

SAMLET PÅ FOTBALLBANEN: Christian Petter Paasche og Johan Kaggestad heiet fra sidelinjen da barnebarn Nathalia spilte kamp. Foto: Instagram / Mads Kaggestad
SAMLET PÅ FOTBALLBANEN: Christian Petter Paasche og Johan Kaggestad heiet fra sidelinjen da barnebarn Nathalia spilte kamp. Foto: Instagram / Mads Kaggestad Vis mer

- Fatter'n er veldig opptatt av barnebarna og idretten. Nå som det er vår og fint vær benyttet vi muligheten og han reiste fra Modum til Røa for å se på Nathalia spille kamp, sier Mads til Dagbladet i en tekstmelding.

På bildet er også Christian Petter Paasche (54), sportskommentator og sportsjournalist i TV 2 - og først og fremst en venn av Kaggestad.

- Jeg fortalte Christian at fatter'n skulle på kamp, og da ville Christian også være med. Ble en veldig fin dag for alle, avslutter Mads.

VANT: Maren Lundby ble kåret til Årets navn på Idrettsgallaen. Der lovet hun comback. Bilder med tillatelse fra NRK. Vis mer

Det er litt over to år siden kommentatoren måtte slutte i jobben. Under Tour de France for et par år siden var planen imidlertid at han skulle være studioekspert, men på grunn av helsen var han bare med i sendingen den siste dagen.

- Jeg måtte gi meg med jobben jeg elsker, som sykkelkommentator i TV 2, som jeg har hatt i nesten 20 år. Det var smertefullt og vondt, uttalte han til Dagbladet i desember.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer