Keanu Reeves:

Overrasket brudeparet

Skuespilleren gjorde en gjesteopptreden.

OVERRASKET: Keanu Reeves ser ut til å være glad i å overraske fansen. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
OVERRASKET: Keanu Reeves ser ut til å være glad i å overraske fansen. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den kanadiske skuespilleren Keanu Reeves (57) er en av Hollywoods mest populære skuespillere, og har blant annet spilt i flere kjente filmer som «The Matrix» og «Youngblood» for å nevne noen.

Som følge av sin imponerende skuespillerkarriere, har 57-åringen riktignok også fått mange fans verden over. En av dem viste seg å være det nygifte brudeparet James og Nikki Roadnight.

De giftet seg forrige helg på Fawsley Hall-hotellet i Northamptonshire i Storbritannia. Lite visste de om at Reeves også bodde der samme dag.

Til Newsweek fortalte Nikki at mannen hennes hadde møtt skuespilleren i barområdet på hotellet, hvor han fortalte at han nettopp hadde giftet seg. Deretter inviterte han Reeves til å bli med på bryullupsfesten og ta en drink med dem.

Selv om Matrix-stjernen svarte at han ville komme innom seinere på kvelden, var de imidlertid ikke sikker på om han faktisk kom til å dukke opp.

- Vi visste ikke om han ville eller ikke, men det var kult at mannen min hadde snakket med ham, innrømmet Nikki.

Knapt en time seinere informerte en ansatt på hotellet om at en «veldig spesiell gjest» var utenfor og ønket å snakke med henne. I det hun gikk utenfor, ble hun møtt av ingen ringere enn filmstjerna selv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer