Premiere på «Jersey Boys»:

Overrasket etter operasjonen

Kjendisene kickstarta torsdagskvelden på rød løper i Oslo.

DUKKET OPP: Under to uker etter at Merete Lingjærde lå på operasjonsbordet, møtte hun opp med ektemannen Anders Mørk på premiere. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
DUKKET OPP: Under to uker etter at Merete Lingjærde lå på operasjonsbordet, møtte hun opp med ektemannen Anders Mørk på premiere. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag var det endelig duket for premiere på musikalen «Jersey Boys» på Chateau Neuf i Oslo, hvor blant andre Atle Pettersen, Mathias Luppichini, Thomas Stokke og Alexander Langset er å se på scenen.

Selv med strenge coronarestriksjoner i hovedstaden, var det flere kjente ansikter som torsdag kveld møtte opp for å få med seg den storslåtte musikalen.

Overrasket i høye hæler

Blant dem Merete Lingjærde (59) - som nesten kom rett fra operasjonsstua. Hun ble for under to uker siden operert i beinet, etter at hun pådro seg stygge skader under en slalåmferie i jula.

Men det stoppet henne ikke fra å møte opp på premiere.

- Jeg tok på meg høye hæler i dag! Jeg har ligget hjemme omtrent siden jeg ødela beinet, så nå er det fantastisk å bare komme seg ut og se mennesker, sier hun til Dagbladet.

Hun hadde riktignok både skinne og krykker til å støtte seg med, men innrømmer at hun er ganske utålmodig av seg.

Lingjærde forteller at det går bedre og bedre etter operasjonen, og at hun så å si nå er smertefri på dagtid. På natta hender det imidlertid at hun våkner av smerter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer