Erna Solberg:

Overrasket i stjernespekket sending

Plutselig dukket statsministeren opp under livesendingen.

GLOBAL: Erna Solberg dukket opp på den globale direktesendte TV-sendingen «One World: Together At Home» lørdag kveld. Video: WHO / Global Citizen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Konserter og festivaler fortsetter å bli kansellert verden over på grunn av spredningen av coronaviruset. Dette har ført til at det stadig dukker opp nye arrangementer på digitale plattformer.

Lørdag kveld var det duket for den globale direktesendte tv-sendingen «One World: Together At Home», hvor fokuset er å hylle helsearbeiderne som står i frontlinjen mot coronaviruset.

Initiativtakerne til tv-sendingen er Global Citizen og Verdens helseorganisasjon.

Tv-sendingen vil inneholde flere titalls kjendiser og musikere og ledes av Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel og Stephen Colbert.

Holdt tale under sendingen

Under sendingen har det hittil vært flere store verdensstjerner som har bidratt med opptredener fra hjemmene sine.

Det var nok imidlertid flere som fikk seg en stor overraskelse da statsminister Erna Solberg (59) plutselig dukket opp under tv-sendingen, rett etter at sanger Eason Chan (45) hadde opptrådt med sin låt, «I have nothing».

  • Se videoen øverst i saken!

- Hei, alle sammen. I tider som denne er det så viktig å stå sammen, selv om det er fra våre egne hjem. Vi står overfor en felles global utfordring som bare kan bli løst ved en samlet global innsats. Og vi må velge å vise solidaritet med dem som er rammet, og vi må støtte de som står i frontlinjen av denne kampen, forteller Solberg inn i kameraet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer