Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Mari Haugersveen:

Overrasket med bryllup

Realityprofilen giftet seg i helga.

HURRA: TV-profil Mari Haugersveen kunne forrige måned avsløre at hun var gravid. Nå har hun også giftet seg. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
HURRA: TV-profil Mari Haugersveen kunne forrige måned avsløre at hun var gravid. Nå har hun også giftet seg. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

I slutten av mai kunne realityprofil Mari Haugersveen (37), kjent fra blant annet «Tigerstaden», avsløre overfor Dagbladet at hun venter sitt andre barn, sitt første med Andreas Garmark.

Samtidig som babyavsløringen kom kunne Haugersveen også dele den gledelige nyheten om at hun skulle gifte seg i sommer, og lørdag ble hun og Garmark erklært rette ektefolk i Ski med 14 mennesker til stede i kirka.

View this post on Instagram

Happy❤️ #davarvigift

A post shared by Mari Wang Haugersveen (@marihaugersveen) on

«Lykkelig», skriver hun til et bilde av seg selv og brudgommen på Instagram, etterfulgt av emneknaggen «da var vi gift».

- Dagen var helt magisk, helt fantastisk. Jeg hadde gjort det samme igjen selv om det ikke var korona. Det var fint å være så få og bli ordentlig kjent med hverandre. Familiene møtes ikke så mye på tvers, så vi ser ikke hverandre så ofte, sier hun til TV 2.

Hun giftet seg i en hvit brudekjole, som hun hadde stylet med pumps fra Valentino. På bildene som er lagt ut er det åpenbart at hele familien er over seg av begeistring for bryllupet på den regnfulle dagen.

- Det var uten tvil det mest magiske jeg har vært med på, sier hun til Dagbladet, og legger til at hun synes det var fint med et intimt og nært bryllup.

- Pappa og svigerfar deler interesse for musikk og satt og spilte gitar og sang, fortsetter hun.

Utsetter bryllupsreisen

Haugersveen tror de fleste gjestene opplevde det som en skikkelig fest, til tross for at det ble noe roligere for henne som er gravid.

Bryllupsreisen utsetter paret til neste år, hvor de håper på å kunne reise til eksotiske strender. De drømmer blant annet om Mauritius eller Maldivene. Likevel tror de nok at turen legges til Europa, på grunn av det nye familiemedlemmet de venter.

Neste sommer planlegger de også en fest for resten av vennene og familien som ikke var til stede på den store dagen.

BARN OG BRYLLUP: Andreas og Mari venter sitt første barn sammen. Nå har de også giftet seg. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BARN OG BRYLLUP: Andreas og Mari venter sitt første barn sammen. Nå har de også giftet seg. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Kjempekvalm

Det var altså i slutten av mai at svangerskapet ble kunngjort. 37-åringen er sikker på at sønnen vil bli den beste storebroren, og sa at han allerede har mast i flere år.

- Han er omsorgsfull mot yngre kusiner og fettere, så vi får nok en fin liten hjelper i ham, sa den vordende tobarnsmoren.

Så langt i svangerskapet har realityprofilen slitt med kvalme, men fortalte at det blir bedre for hver dag som går. Den lille gutten skal etter planen melde sin ankomst i november.

«Jeg har noe å fortelle … I dag er jeg ganske nøyaktig 100 dager på vei. Tenke seg til. Det er på an igjen og verdens beste Henry skal bli storebror, og jeg skal søren meg bli tobarnsmamma. Det hadde jeg ikke trodd», skrev hun til sine over 16 800 følgere på Instagram.

SYV ÅR SIDEN: Linni Meister Therese Haugsnes, Mari Haugersveen og Carina Dahl var med i realityserien «Tigerstaden» på TV 2 i 2012. De to sistnevnte oppsummerer hva de husker best. Vis mer

Etter at Mari ble mamma for første gang i 2015, har hun avslørt overfor Se og Hør at hun ikke hadde planer om å bli gravid, og husker tiden som gravid og tiden etter fødselen som tøff.

Lykken med artist

Lille Henry, som hun fikk med Henry fikk hun med ekskjæresten Michael Christophersen, hadde kolikk og hun var mye dårlig. Heldigvis ble det bedre.

- Det er nå det begynner å bli skikkelig gøy. Han er den kuleste fyren jeg vet om. Vi prater om alt og ler masse sammen, sa hun i 2018.

Men lykken med barnefaren gikk motsatt vei, og i august 2017 ble det slutt mellom Mari og Michael. De deler nå foreldreansvaret for sønnen.

37-åringen hadde ikke planer om å gå inn i et nytt forhold så kort tid etter bruddet, men mener at det er når man ikke leter, man finner noen.

I oktober 2017 kunne hun bekrefte at hun hadde funnet lykken med Andreas Garmark, som går under artistnavnet «6AM». Han har blant annet gitt ut hiten «Golden light» og hatt spillejobber på både VG-lista og Se og Hørs Kjendisgalla. Nå har de altså giftet seg.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!