Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Melina og Adrian fra «Ex on the Beach»

Overrasket med forholdet for en måned siden. Nå er det slutt

- Vi har gått fra hverandre.

BRUDD: Adrian Sellevoll og Melina Johnsen har gått hver til sitt. Det bekrefter sistnevnte overfor Dagbladet. Foto: Andreas Fadum
BRUDD: Adrian Sellevoll og Melina Johnsen har gått hver til sitt. Det bekrefter sistnevnte overfor Dagbladet. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For en måneds tid siden begynte «Ex on the Beach» å gå på skjermen her til lands, og det ble selvsagt feiret med en storslått fest for deltakerne. Da var det få som visste hvem de var, men deltakerne har på kort tid blitt noen av landets mest omdiskuterte personer.

Selv om programmet ofte får oppmerksomhet for drama og annet drøyt innhold, handler det i bunn og grunn om kjærlighet. To av deltakerne som fant hverandre der inne, var Melina Johnsen (22) og Adrian Sellevoll (20).

Da Dagbladet møtte dem på premierefesten, kunne de avsløre at de hadde vært i et sju måneder langt forhold. Det betyr at de ble sammen enten under eller rett etter innspillingen av den omdiskuterte serien.

- Ikke sammen

Nå har de derimot valgt å gå hver til sitt. Det bekrefter Johnsen overfor Dagbladet.

- Vi er ikke sammen lenger, og jeg kan bekrefte at vi har gått fra hverandre. Mer enn det ønsker jeg ikke å si. Jeg er ikke på jakt etter noe nytt forhold nå, forteller hun.

Sellevoll bekrefter også bruddet, men ønsker ikke å kommentere saken ytterligere. Da paret fortalte om forelskelsen for en knapp måned siden, sto alt bra til med dem.

OVERRASKET: Det var duket for premiere på «Ex on the Beach». Realitykollegene Melina Johnsen og Adrian Sellevoll kunne avsløre overfor Se og Hør at de to har funnet tonen etter innspilling. Reporter: Julie Solberg. Video: Andreas Fadum. Vis mer

- Ja, vi er kjærester, og kan bekrefte at vi har vært kjærester i sju måneder. Da vi kom hjem fra innspillingen, bestemte vi oss for å teste disse forholdsgreiene, sa paret til Dagbladet.

Dagbladet filmet hele seansen. Paret var usikre på om de kunne avsløre forholdet, men bestemte seg - etter å ha diskutert foran journalistene - at de kunne slippe katta ut av sekken.

VOLDSOMT: Det oppstår særdeles amper stemning mellom deltakerne i «Ex on the Beach». Nå forklarer hovedpersonene, Marielle Kvernaas Efford (20) og Cecilie Andrea Røising (21), hva som skjedde. Video: Dplay Vis mer

- Vi fikk en ganske fin kjemi på slutten av det som skjedde, så kom vi hjem og det ble tatt til etterretning at vi skulle prøve å få til det som kalles et forhold, sa Sellevoll da.

- Jeg synes hun var litt mye, men etter hvert når hun viste en god side så falt jeg for henne, sa han da.

Nå er romansen altså over. Sellevoll bor i Bergen, mens Johnsen veksler mellom å bo hjemme i Moss og hos venner i Bergen.

EX ON THE BEACH: Vera (88), Leif (92) og Torill (72) så den første episoden av den skandaleomsuste TV-serien «Ex on the beach». Lite visste de at det for det meste skulle handle om nakenhet, utskjelling og alkohol. Se den eldre gardes reaksjoner på det mye omdiskuterte skandaleprogrammet. Reporter: Julie Solberg. Video: Malene Storrusten. Klipp: Em... Vis mer

Slapp låt

Melina Johnsen er for øvrig aktuell med låta «Bitch, hør her». Den ble planlagt på forrige torsdag, spilt inn på mandag og ble sluppet den 13. august. Det er derfor kanskje ikke rart at sangeren selv ikke husker teksten på den rykende ferske singelen.

- Jeg synes det er jævlig lættis, hvem skulle trodd at jeg hadde kommet med en låt. Den ble morsom, så får vi se hva den norske befolkningen tenker. Jeg tror nok ikke det blir flere låter, men om noen vil lage noe med meg, er det bare å ta kontakt, flirer hun overfor Dagbladet.

22-åringen kan forsikre om at prosjektet i all hovedsak er humoristisk, selv om hun ikke hadde hatt noe imot om den toppet hitlistene etter hvert.

Låta er produsert av plateselskapet Tylden & Co, og inneholder fraser som «for å få meg må du være prins, gi meg alt jeg vil» og «silikon og fillers, det synes jeg er bra».

- Jeg synes den representerer meg ganske bra, egentlig. Jeg kunne jo sagt alt jeg synger på ekte, så det er ikke påtatt eller noe, forteller hun.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!