Gwen Stefani og Blake Shelton:

Overrasket med forlovelse

«The Voice»-paret avslørte på Instagram at de skal gifte seg.

BLIR EKTEPAR: Gwen Stefani og Blake Shelton har forlovet seg. Foto: NTB
BLIR EKTEPAR: Gwen Stefani og Blake Shelton har forlovet seg. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2015 gikk det skjelvinger gjennom Hollywood da det ble kjent at popstjerne Gwen Stefani (51) og musiker Gavin Rossdale (54) skulle skilles etter 13 års ekteskap.

Like før var det blitt kjent at hennes med-dommer i «The Voice», country-artisten Blake Shelton (44), hadde skilt vei fra kona gjennom fire år, Miranda Lambert (36).

De var begge åpne om at det var tøffe brudd, og Stefani har gått langt i å avsløre at det var utroskap som lå bak. I kulissene til sangprogrammet fant de to imidlertid mer enn en kollegial tone, og i 2015 ble det kjent at de var et par.

- Tro det eller ei, hun er kanskje den mest normale personen jeg noen gang har truffet. Det har vært utrolig bra for meg å være sammen med noen som er så jordnær som henne. Hun er rett og slett et godt menneske med et stort hjerte, har Shelton tidligere fortalt om sin kjæreste.

DETALJER: I desember i fjor kunne Tiril Sjåstad Christiansen fortelle at hun og kjæresten Stian Lauritzen var forlovet. Nå avslører 24-åringen detaljer rundt forlovelsen med Dag Otto Lauritzens sønn. Video: Øystein Sæthre. Reporter: Marie Røssland. Foto: Privat Vis mer

Og nå tar de altså forholdet et steg videre. På Instagram har Stefani delt et bilde hvor hun kliner til med kjæresten, og på fingeren hennes glimrer det fra en ring.

- Ja, takk, skriver hun ganske enkelt under bildet, etterfulgt av emojier av en ring og foldede hender.

View this post on Instagram

@blakeshelton yes please! 💍🙏🏻 gx

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

Det samme bildet har også Shelton delt på sin profil.

- Hei, takk for at du reddet mitt 2020. Og resten av livet mitt. Jeg elsker deg. Jeg hørte et JA, skriver han.

Stefani har fra før tre barn med eksmannen, Kingston (14), Zuma Nesta Rock (12) og Apollo Bowie Flynn (6). Shelton har imidlertid ingen barn fra tildligere.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer