Durek Verrett:

Overrasket med kjærlig hilsen

Prinsesse Märtha Louises kjæreste fikk ikke feiret nasjonaldagen i Norge, men sender likevel en hjertevarm hilsen.

AVSTAND: Durek Verrett fikk ikke feiret nasjonaldagen med prinsesse Märtha Louise. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
AVSTAND: Durek Verrett fikk ikke feiret nasjonaldagen med prinsesse Märtha Louise. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Til tross for en annerledes feiring klarte den norske kongefamilien gjennom store deler av nasjonaldagen å overraske folket.

I etterkant har blant andre prinsesse Ingrid Alexandra (17) fått mye oppmerksomhet i forbindelse med 17. mai. Det på grunn av bunaden hun bar, som hun fikk i konfirmasjonsgave av kongeparet for knappe to år siden.

- Er med dere

Én som ikke var til stede, men som likevel har klart å sende sine gratulasjoner og kjærlighet til Norge, er prinsesse Märtha Louises (49) kjæreste, Durek Verrett (46).

Sistnevnte har tidligere feiret dagen med den norske kongefamilien, men i år var han i Beverly Hills, California. På Instagram har han delt et bilde av seg selv med det norske flagget, hvorpå han skriver følgende:

«Gratulerer med dagen vakre Norge. Jeg er her i solfylte Beverly Hills, California, og feirer med dere alle».

«Jeg skulle ønske jeg kunne ha vært med min norske familie og kjærligheten i livet mitt, Märtha Louise. Uansett er mitt hjerte og ånd med dere. Jeg vil savne de ulike bunadene og festdraktene og alle dere vakre nordmenn som feirer deres flotte land», fortsetter han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer