Jenna Dewan:

Overrasket med nakenbilde

Jenna Dewan og forloveden kastet klærne.

SPESIELL FEIRING: Jenna Dewan har delt flere bilder fra en romantisk tur med forloveden. Foto: Amy Sussman/Getty/AFP/NTB
SPESIELL FEIRING: Jenna Dewan har delt flere bilder fra en romantisk tur med forloveden. Foto: Amy Sussman/Getty/AFP/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tidligere denne måneden fylte «Step Up»-stjerna Jenna Dewan 41 år. I den anledning har hun nå reist på en romantisk bursdagstur med forloveden skuespiller Steve Kazee (46).

Paret forlovet seg i begynnelsen av 2020, og fikk sitt første barn sammen bare kort tid seinere. Fra tidligere har Dewan også dattera Everly (8) fra ekteskapet med Channing Tatum (41).

De siste dagene har det imidlertid sett ut til at det nylige bursdagsbarnet og forloveden har hatt barnefri og pleiet kjærligheten på en romatisk ferie.

Kastet klærne

Dewan har nemlig delt flere bilder fra reisen med følgerne sine, hvorpå hun skriver: «Kunne ikke ha drømt om en bedre bursdagstur hvis jeg prøvde. Tusen takk, baby».

Til teksten har hun som nevnt delt flere bilder og videosnutter, og spesielt ett bilde får ekstra mye oppmerksomhet. 41-åringen og Kazee flørter nemlig med kamera, tilsynelatende uten en tråd på kroppen.

I kommentarfeltet er det tydelig at innlegget fenger fleres oppmerksomhet, og en rekke følgere har blant annet lagt igjen flammer.

Røpet forlovelse

41-åringen og forloveden ble først koblet til hverandre i 2018, og i fjor kunne hun altså røpe at hun hadde fått ring på fingeren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer