Jenna Dewan:

Overrasket med nakenbilde

Jenna Dewan og forloveden kastet klærne.

SPESIELL FEIRING: Jenna Dewan har delt flere bilder fra en romantisk tur med forloveden. Foto: Amy Sussman/Getty/AFP/NTB
SPESIELL FEIRING: Jenna Dewan har delt flere bilder fra en romantisk tur med forloveden. Foto: Amy Sussman/Getty/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Tidligere denne måneden fylte «Step Up»-stjerna Jenna Dewan 41 år. I den anledning har hun nå reist på en romantisk bursdagstur med forloveden skuespiller Steve Kazee (46).

Paret forlovet seg i begynnelsen av 2020, og fikk sitt første barn sammen bare kort tid seinere. Fra tidligere har Dewan også dattera Everly (8) fra ekteskapet med Channing Tatum (41).

De siste dagene har det imidlertid sett ut til at det nylige bursdagsbarnet og forloveden har hatt barnefri og pleiet kjærligheten på en romatisk ferie.

TABBE: Da talkshow-verten Ellen DeGeneres skulle introdusere Jenna Dewan, gikk det litt i glemmeboken at hun og hennes tidligere ektemann Channing Tatum har gått hvert til sitt. Bilder med tillatelse fra TV 3 Vis mer

Kastet klærne

Dewan har nemlig delt flere bilder fra reisen med følgerne sine, hvorpå hun skriver: «Kunne ikke ha drømt om en bedre bursdagstur hvis jeg prøvde. Tusen takk, baby».

Til teksten har hun som nevnt delt flere bilder og videosnutter, og spesielt ett bilde får ekstra mye oppmerksomhet. 41-åringen og Kazee flørter nemlig med kamera, tilsynelatende uten en tråd på kroppen.

I kommentarfeltet er det tydelig at innlegget fenger fleres oppmerksomhet, og en rekke følgere har blant annet lagt igjen flammer.

Røpet forlovelse

41-åringen og forloveden ble først koblet til hverandre i 2018, og i fjor kunne hun altså røpe at hun hadde fått ring på fingeren.

«Et helt liv til å elske og vokse sammen med deg. Du har hjertet mitt», skrev hun til et bilde av de to hvor man tydelig ser forlovelsesringen.

Også Kazee delte den glade nyheten med følgerne sine.

«Når du våkner på morgenen, vil jeg kysse ansiktet ditt med et smil noen aldri har sett maken til. Når du våkner på morgenen vil jeg kysse øynene dine og si at det er deg jeg har elsket alle disse åra», skriver han til det samme bildet.

NAKENBILDER: Norske Amalie Olufsen skal pryde Playboy for tredje gang. Video: Rød Løper Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer