Oscar 2021:

Overrasket med ny sveis

Skuespiller Halle Berry lot lokkene falle i forkant av årets Oscar-utdeling.

HEI SVEIS: Skuespiller Halle Berry (54) er ikke redd for å overraske på den røde løperen, og i år gjorde hun det igjen. Foto: Chris Pizzello / AFP / NTB. Video: NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den årlige Oscar-utdelingen er en kveld bestående av glitter, glamour og moteøyeblikk for historiebøkene. Mange av Hollywoods største kjendiser legger ned mye tid og penger i antrekk og utseende når filmbransjen skal feire seg selv og se tilbake på filmåret som har gått.

Skuespiller Halle Berry (54) er ikke redd for å overraske på den røde løperen, og har stjålet showet mang en gang gjennom Oscar-historien. I år gjør hun det igjen - til tross for at utdelingen er langt mer nedtonet på grunn av pandemien.

Den røde løperen var rullet ut utenfor Union Station for noen heldige utvalgte - riktignok med god coronaavstand. Det var nok mange som ble overrasket da Berry kom hånd i hånd med musikerkjæresten Van Hunt (51).

Ikke fordi at dette var første gang Berry og kjæresten viste seg sammen offentlig siden de bekreftet forholdet i fjor høst - men på grunn av førstnevntes nye frisyre.

Klippet seg kort

54-åringen har nemlig latt lokkene falle - og klippet seg helt kort. Skuespilleren hintet imidlertid om hårforandringen noen timer i forveien - på Instagram og Twitter. Der delte hun nemlig et bilde av sitt avklippede hår liggende på gulvet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer