Prins William og hertuginne Kate:

Overrasket med nytt bilde av prinsessa

Prins William og hertuginne Kate deler nytt bilde av dattera, prinsesse Charlotte.

DEN GANG DA: Prinsesse Charlotte med mamma hertuginne Kate, storebror prins George og pappa prins William i 2019. Nå deler foreldrene et nytt bilde av henne. Foto: Splash News / NTB
DEN GANG DA: Prinsesse Charlotte med mamma hertuginne Kate, storebror prins George og pappa prins William i 2019. Nå deler foreldrene et nytt bilde av henne. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er ikke akkurat hverdagskost, men sosiale medier har i hvert fall gjort det lettere å få et innblikk bak de kongelige murer.

Flere kongelige har de siste åra opprettet profiler på bildedelingstjenesten Instagram, hvor flere tilsynelatende lever forholdsvis normale liv når de ikke er på offisielle oppdrag.

Prins William (39) og hertuginne Kate (39) delte sitt første bilde på Instagram i januar 2015, og går i dag under navnet «Duke and Duchess of Cambridge».

På profilen deres blir det stadig delt bilder fra nettopp offisielle oppdrag, men de er også blant dem som har åpnet opp dørene litt mer gjennom sosiale medier.

Spesielt i anledning bursdager deler de bilder av sine tre barn prins George (8), prinsesse Charlotte (6) og prins Louis (3).

- Viktig

Men for den rojale fansen er ikke det nok. Derfor var det nok mange som ble ekstra glade da de for få dager siden delte et privat bilde av seks år gamle Charlotte.

Gleden fra folket gjenspeiler seg mildt sagt i kommentarfeltet, hvor fansen hyller prinseparet og påpeker hvor vakker den lille prinsessa er.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer