Prins William og hertuginne Kate:

Overrasket med nytt bilde av prinsessa

Prins William og hertuginne Kate deler nytt bilde av dattera, prinsesse Charlotte.

DEN GANG DA: Prinsesse Charlotte med mamma hertuginne Kate, storebror prins George og pappa prins William i 2019. Nå deler foreldrene et nytt bilde av henne. Foto: Splash News / NTB
DEN GANG DA: Prinsesse Charlotte med mamma hertuginne Kate, storebror prins George og pappa prins William i 2019. Nå deler foreldrene et nytt bilde av henne. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Det er ikke akkurat hverdagskost, men sosiale medier har i hvert fall gjort det lettere å få et innblikk bak de kongelige murer.

Flere kongelige har de siste åra opprettet profiler på bildedelingstjenesten Instagram, hvor flere tilsynelatende lever forholdsvis normale liv når de ikke er på offisielle oppdrag.

Prins William (39) og hertuginne Kate (39) delte sitt første bilde på Instagram i januar 2015, og går i dag under navnet «Duke and Duchess of Cambridge».

På profilen deres blir det stadig delt bilder fra nettopp offisielle oppdrag, men de er også blant dem som har åpnet opp dørene litt mer gjennom sosiale medier.

Spesielt i anledning bursdager deler de bilder av sine tre barn prins George (8), prinsesse Charlotte (6) og prins Louis (3).

10 ÅR: I anledning deres tiende bryllupsdag deler Prins William og hertuginne Kate denne videoen. Vis mer

- Viktig

Men for den rojale fansen er ikke det nok. Derfor var det nok mange som ble ekstra glade da de for få dager siden delte et privat bilde av seks år gamle Charlotte.

Gleden fra folket gjenspeiler seg mildt sagt i kommentarfeltet, hvor fansen hyller prinseparet og påpeker hvor vakker den lille prinsessa er.

I skrivende stund nærmer bildet seg én million likerklikk. Kate og William kan imidlertid røpe at det ikke er helt uten grunn at bildet av Charlotte er blitt delt med verden.

Seksåringen holder nemlig en sommerfugl i hendene sine, og til bildene skriver hertugparet følgende:

«Vi ønsket å dele disse vakre sommerfuglene av påfugl og rød admiral som en del av initiativet Big #ButterflyCount som finner sted over hele Storbritannia».

IKKE SOM PAPPA: Prins William var ikledd mørk dress med lange bukser- hans første sønn, prins George, hadde derimot på seg kortbukse og lange sokker. Det er ifølge eksperter ikke helt uten grunn. Video: NTB Scanpix Vis mer

Initiativet handler ifølge The Big Butterfly Count om at sommerfuglene viser hvordan det står til med miljøet.

Kate og William har derfor hengt seg på og oppfordrer folket til å ikke bare se hvor vakre de er, men å telle disse fordi de er viktige.

«Sommerfugler er viktige deler av økosystemet som både pollinatorer og komponenter i næringskjeden», fortsetter de.

Populær

Sist paret delte bilde av dattera var da hun fylte seks år i mai, hvor Charlotte hadde på seg en blomstrete Rachel Riley-kjole.

Smilende tittet hun rett på fotografen, som for anledningen var hertuginnen selv.

SINT: Prinsesse Charlotte slo seg skikkelig vrang da den britiske kronprinsfamilien skulle gå om bord i flyet på vei hjem fra offisielt besøk i Tyskland. Video: CNN Vis mer

Etter at hertuginnen delte bildet av dattera ikledd kjolen, ble den utsolgt på kort tid. Designeren fortalte i ettertid til Vanity Fair at den lille prinsessa ser ut til å ha samme effekt på ivrige kjøpere som sin stilsikre mor.

- Vi gleder oss til å se prinsesse Charlottes stil utvikle seg med alderen, og vi har absolutt ingen tvil om at hun kommer til å bli et like stort moteikon som sin mor, skrøt Riley.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer