Kevin Spacey:

Overrasket med oppmøte i egen rettssak

Det var en smilende Kevin Spacey som mandag møtte opp i retten.

SMILTE: Ikledd en grå dress overrasket stjerna mandag med å møte opp i rettssalen i Nantucket, Massachusetts. Foto: AP/ NTB Scanpix
SMILTE: Ikledd en grå dress overrasket stjerna mandag med å møte opp i rettssalen i Nantucket, Massachusetts. Foto: AP/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I begynnelsen av januar startet den første rettssaken mot skuespiller Kevin Spacey (59), som er anklaget for seksuelle overgrep mot mer enn 30 menn.

I saken som nå er oppe for retten er Spacey siktet for å ha dratt ned glidelåsen på buksa til en da 18 år gammel mann og befølt ham. Hendelsen skal ha skjedd ved en restaurant på øya Nantucket utenfor Cape Cod i 2016, der mannen arbeidet som ryddegutt.

Spaceys advokater har siden saken i januar kom opp, forsøkt å få tilgang til elektroniske spor fra anklagerens mobil for å sjekke kontakt mellom ham og hans daværende kjæreste. Dette for å svekke mannens kredibilitet. Advokatenes innsigelser ble vurdert av en lokal dommer.

Mandag overrasket «House of Cards»-stjerna med selv å møte opp i retten.

Hevder meldinger ble slettet

Ettersom den berømte skuespilleren skal ha forsøkt å unngå å møte i retten i januar, og heller ikke var til stede under høringen i april, var det derfor ikke ventet at han ville møte i retten mandag, skriver Time.

Til tross for at Spacey altså likevel var til stede i dag, uttalte han seg ikke til pressen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer