Jennifer Lawrence og Amy Schumer:

Overrasket på demonstrasjon

Superstjerna viste fram gravidmagen på en abortdemonstrasjon.

VISTE SIN STØTTE: De to superstjernene stilte gladelig opp på en abortdemonstrasjon i helga. Foto: Skjermdump Instagram
VISTE SIN STØTTE: De to superstjernene stilte gladelig opp på en abortdemonstrasjon i helga. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For en liten måned siden kom den gledelige nyheten om at stjerneparet Jennifer Lawrence (31) og Cooke Maroney (37) venter sitt første barn sammen.

Romanseryktene rundt duoen begynte å svirre sommeren 2018, og det tok ikke lang tid før de bekreftet forholdet. Året etter ble det kjent at de hadde forlovet seg, og seinere samme år ga de hverandre sitt ja i en hemmelig seremoni i Newport i Rhode Island.

Lawrences gode venninne, Amy Schumer (40), har på sin side sønnen Gene (2) med ektemannen Chris Fisher (41). Nylig åpnet imidlertid komikeren opp om et inngrep som har ført til at hun at hun aldri kan bli gravid igjen.

40-åringen har vært åpen om at hun hele livet har slitt med endometriose, og at det var årsaken til at hun valgte å fjerne både livmoren og blindtarmen. Underveis i inngrepet oppdaget legene også en svulst i blindtarmen hennes.

«Abort er essensielt»

Lørdag møtte imidlertid begge venninne opp og viste sin støtte under «Rally for Abortion Justice» i Washington, USA - en demonstrasjon for abortrettigheter.

Demonstrasjonen er arrangert flere steder i landet, og tusenvis har deltatt i kvinneprotest-marsjen. Bakgrunnen er en ny lov i Texas som forbyr abort etter seks ukers graviditet, uten unntak for voldtekt eller incest. Loven er dermed den strengeste i USA og har blitt svært omdiskutert i landets abortdebatt

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer