Sophie Turner og Joe Jonas:

Overrasket på kjendisfest etter sjokkbryllupet

Joe Jonas og Sophie Turner kom i matchende antrekk natt til tirsdag.

NYGIFT: Sophie Turner og Joe Jonas dukket opp på det som for anledningen var en rosa løper etter sjokkbryllupet. Foto: NTB Scanpix
NYGIFT: Sophie Turner og Joe Jonas dukket opp på det som for anledningen var en rosa løper etter sjokkbryllupet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Natt til tirsdag ble Met-gallaen arrangert i New York. Flere av verdens største stjerner hadde tatt turen for å vise seg i elleville kjoler og antrekk, og blant dem var det nygifte paret Sophie Turner (23) og Joe Jonas (29).

«Game of Thrones»-skuespilleren og The Jonas Brothers-sangeren ankom i hvert sitt antrekk fra Louis Vuitton, som var tydelig inspirert av 1980-tallet. Jonas' mønstrete høyhals og Turners mønstrete jumpsuit kunne fint vært å se i Vogue for 40 år siden, og passet godt til gallaens tema i år - «camp».

Til tross for at det var en motegalla de dukket opp på, er det ikke det som skaper overskrifter. Dette er nemlig første gang paret viser seg på rød løper etter at de, til «alles» store overraskelse, giftet seg i Las Vegas.

Første gang

Hun valgte nemlig å gifte seg med artist-kjæresten i et hotell i byen, kort tid etter at hun hadde delt ut en pris under Billboard Music Awards. Mediene omtalte det som et sjokkbryllup, fordi det ikke var varslet på forhånd.

Artisten og DJ-en Diplo var blant andre til stede og foreviget seremonien mellom paret, som i ekte Vegas-stil selvsagt inneholdt en Elvis-imitator. Det var også han som gjennomførte seremonien. Etter at paret hadde gitt hverandre sitt ja, ble «Viva Las Vegas» spilt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer