Felicity Huffman:

Overrasket på rød løper

Tilbrakte kvalitetstid med ektemannen før fengselsdommen.

GJEMMER SEG IKKE: Felicity Huffman ble i september dømt til 14 dagers fengsel, en bot på 280 000 kroner og 250 timer samfunnsstraff. Før stjerna skal sone dommen, benyttet hun anledningen til å tilbringe kvalitetstid med ektemannen. Foto: NTB Scanpix
GJEMMER SEG IKKE: Felicity Huffman ble i september dømt til 14 dagers fengsel, en bot på 280 000 kroner og 250 timer samfunnsstraff. Før stjerna skal sone dommen, benyttet hun anledningen til å tilbringe kvalitetstid med ektemannen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det siste halvåret er det blitt skrevet side opp og side ned om den mye omtalte universitetsskandalen, der 50 velstående mennesker sto tiltalt for å ha bestukket opptakskontorer og prøveadministratorer ved eliteuniversiteter rundt om i USA.

Dette skal ifølge CNN ha gått ut på å jukse med prøveresultater, samt bestikke ansatte ved universitetene til å akseptere studenter som idrettsutøvere - selv om de aldri har drevet med idretten tidligere.

Skammer seg

En av dem som var innblandet i skandalen, var «Frustrerte fruer»-stjerna Felicity Huffman (56). 13. september kom dommen, der det ble kjent at Huffman ble dømt til 14 dagers fengsel og en saftig bot på 280 000 kroner, samt 250 timers samfunnsstraff, ifølge CNN. Det var en tydelig preget skuespiller som møtte opp i retten sammen med ektemannen William H. Macy (69).

- Jeg skammer meg dypt for det jeg har gjort. Jeg tar fullt ansvar og aksepterer hvilken som helst straff du gir meg, sa Huffman, ifølge det amerikanske nyhetsselskapet.

Huffman erklærte seg skyldig tidligere i år for å ha jukset med dattera Sophia Grace Macy (19) sine resultater for å sikre henne skoleplass. I forkant av dommen skrev skuespilleren et ærlig brev til retten, der hun tok ansvar for handlingene sine og ba om å få en mildere straff. Framfor å bli straffet med fengsel håpet 56-åringen på å få prøvetid og samfunnstjeneste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer