Prins William og hertuginne Kate:

«Overvåkes»: - Gått fryktelig feil før

Hertuginne Kate følges med argusøyne.

FØLGES AV DRONNINGEN: Hertuginne Catherine og prins William følges nøye av dronningen og hennes kabinett, for å unngå at britenes unge kongelige skal gå i baret som tidligere. Foto: NTB Scanpix
FØLGES AV DRONNINGEN: Hertuginne Catherine og prins William følges nøye av dronningen og hennes kabinett, for å unngå at britenes unge kongelige skal gå i baret som tidligere. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at prins William (37) og hertuginne Kate (38) en dag vil stå overfor en livsoppgave de færreste av oss noen gang vil oppleve.

Dronning Elizabeth av Storbritannia (94) er verdens lengst regjerende monark, men en dag skal tronen gis videre til hennes sønn prins Charles (71), før prins William deretter blir regent.

Hertuginne Kate, som giftet seg med prins William i 2011, har i løpet av de siste ni åra opparbeidet seg verdifull erfaring som kongelig, og på mange måter fått en smakebit på det livet som venter henne den dagen ektemannen arver tronen.

Det betyr imidlertid ikke at den britiske hertuginnen er ferdig utlært.

Ifølge flere britiske medier, deriblant The Mirror, følger nemlig dronninga og ektemannen, prins Philip (99), svært nøye med på hertuginnen av Cambridge.

- Har gjort feil

I et intervju i dokumentaren, «William and Kate: Too Good To Be True», forteller den kongelige forfatteren Tom Quinn at monarken og ektemannen følger godt med på hertugparets alle gjøremål.

- Dronningen og hertugen av Edinburgh følger nøye med, spesielt med tanke på at unge kongelige tidligere har gjort ting veldig feil, og dette er ikke noe de ønsker skal skje igjen, forteller Quinn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer