Hertuginne Meghan:

- Overveldet etter fødselen

Nå åpner hertuginne Meghan seg i et ærlig brev til Kongressen.

ENDRINGER: Hertuginne Meghan mener at det må gjøres en rekke endringer i USA, ifølge det åpne brevet hun har skrevet til Kongressen. Foto: Mark Large/Pa Photos/NTB
ENDRINGER: Hertuginne Meghan mener at det må gjøres en rekke endringer i USA, ifølge det åpne brevet hun har skrevet til Kongressen. Foto: Mark Large/Pa Photos/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det har allerede gått over fire måneder siden hertuginne Meghan (40) og prins Harry ønsket sitt andre barn velkommen til verden. Da den store nyheten kom fram i lyset, kunne de også avsløre at den nyfødte jenta fikk navnet Lilibet «Lili» Diana Mountbatten-Windsor.

Siden den gang er det mye som har skjedd, men det er ingen tvil om at tida etter fødselen har vært vanskelig for 40-åringen.

Hertuginnen publiserte onsdag et åpent brev til senator Chuck Schaumer (70) og kongresskvinne Nancy Pelosi (81).

I det åpne brevet skrev hun blant annet at USA står overfor en usynlig krise angående kvinner og barnepass, melder blant andre Vouge og Us Weekly.

Alarmerende hastighet

Meghan tok til orde i et svært lidenskapelig brev, som handlet om betalt permisjon, hvor hun uttrykte at det burde være en føderal garanti for at foreldre kan ta fri når de har fått barn.

«I juni ønsket jeg og ektemannen min vårt andre barn sammen velkommen. Som mange andre foreldre var vi overveldet», skriver hun blant annet.

I brevet bruker hun sin egen familie som eksempel på en familie som var heldige nok til å kunne bli hjemme med en nyfødt baby. Hun påpeker videre at ikke alle har vært like heldige.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.