Ashlee Simpson:

Øyeblikket da kometkarrieren falt i grus: - Plutselig hatet hele verden meg

Bryter tausheten om den skjebnesvangre opptredenen.

GIKK UNDER JORDA: Artist Ashlee Simpson (33) oppnådde stor popularitet på midten av 2000-tallet. Så skulle én opptreden rasere alt. Foto: NTB Scanpix
GIKK UNDER JORDA: Artist Ashlee Simpson (33) oppnådde stor popularitet på midten av 2000-tallet. Så skulle én opptreden rasere alt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hun ble konstant sammenliknet med sin velkjente storesøster, Jessica (38). For Ashlee Simpson (33) var det aldri en enkel oppgave å kare seg mot toppen av underholdningsbransjen.

På midten av 2000-tallet skjedde det derimot noe. Etter å ha medvirket i to sesonger av dramaserien «Den syvende himmel», valgte hun å legge skuespillerkarrieren på hylla til fordel for å satse på en musikkarriere.

Det var derimot lettere sagt enn gjort. I starten møtte hun døra fra samtlige plateselskaper. Ingen ønsket å signere den unge jenta - før hun plutselig fikk et gjennombrudd med Geffen Records i 2003.

Året etter sto det rykende ferske albumet «Autobiography» i hyllene, som etter bare ei snau uke gikk rett inn på førsteplass på albumlista i USA. Låta «Pieces of Me» var på «alles» lepper, og plutselig lå verden for Simpsons føtter.

- Det smalt

Hun solgte ut konsertarenaer, fikk millioner av fans og ble et særdeles yndet objekt for pressen. En del av pakka var også å stille opp i ulike talkshow og tv-program, noe 33-åringen titt og ofte gjorde.

Kometkarrieren var på full frammarsj, men skulle altså få en bråstopp. Samme år som Simpson lanserte ovennevnte «Autobiography», ble hun invitert til å opptre på det direktesendte amerikanske humor- og underholdningsprogrammet «Saturday Night Live».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer