Kim Kardashian:

Øyeblikket Kim Kardashian skjønte at noe var galt: - Trodde de andre kom fulle hjem

Reality-stjerna gjenopplever de første minuttene av Paris-ranet.

SNAKKER FOR FØRSTE GANG: For snart et halvt år siden ble reality-stjerna Kim Kardashian (36) offer for et brutalt innbrudd og ran mens hun befant seg i Paris i forbindelse med moteuka. I et nytt promo-klipp for stjernas egne program, forteller hun om den skremmende opplevelsen. Video: E! Online Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): For snart et halvt år siden ble reality-stjerna Kim Kardashian (36) offer for et brutalt innbrudd og ran mens hun befant seg i Paris i forbindelse med moteuka.

De bevæpnede ranerne fikk med seg verdier for flere millioner, og i månedene etter den rystende opplevelsen forsvant Kardashian fullstendig fra sosiale medier.

Den siste tida har hun vendt tilbake til offentligheten, og 36-åringen har ikke gått av veien for å promotere den nye sesongen av «Keeping Up with the Kardashians» - der hun snakker ut om ranet - på Instagram-profilen sin.

Helt siden starten av januar har tv-kanalen E! varmet opp publikum til episoden om ranet, ved hjelp av korte klipp av Kardashians gjenfortelling av den dramatiske kvelden.

Ble vekket mens hun lå og døste

Selv om Paris-ranet er blitt teppedekket i en rekke medier, har det nå kommet fram flere detaljer om hva som skjedde den gangen i starten av oktober 2016.

I et nytt promoklipp fra episoden, som sendes i USA i helga, forteller Kim Kardashian om øyeblikket da hun skjønte at noe var galt:

- Jeg lå på senga mi, i morgenkåpe, og tenkte at jeg burde stå opp og vaske ansiktet mitt selv om jeg var veldig trøtt. Ti minutter seinere, mens jeg lå og døste, hørte jeg plutselig noen som løp opp trappa, sier hun ifølge UsWeekly.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer