Samuel Massie og Arne Ulvolden:

Øyeblikket Samuel Massie fryktet: «Skal jeg ta farvel nå?»

Ville oppfylle bestefarens livslange drøm, men reisen kunne ha endt brått.

IKKE UTEN KOMPLIKASJONER: Samuel Massie og bestefaren Arne Ulvolden berører i disse dager mange hjerter gjennom TV 2-serien «Samuel og bestefar». Reisen har derimot ikke vært uten fartsdumper. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet
IKKE UTEN KOMPLIKASJONER: Samuel Massie og bestefaren Arne Ulvolden berører i disse dager mange hjerter gjennom TV 2-serien «Samuel og bestefar». Reisen har derimot ikke vært uten fartsdumper. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Programmet er det fineste jeg har sett på lenge! roper en forbipasserende kvinne.

Det tar bare få minutter før Dagbladets intervju med Samuel Massie (25) og bestefar Arne Ulvolden (83) blir avbrutt. Det er første, men definitivt ikke siste gang i løpet av den neste timen.

Tv-serien «Samuel og bestefar» har de siste ukene engasjert og berørt flere tusen nordmenn. For hva skjer når en 25 år gammel mann tar med seg sin over 80 år gamle, kreftsyke bestefar på en reise jorda rundt?

Det ville programleder og eventyrer Samuel Massie få svar på.

- Dette er et kjempepersonlig prosjekt. Nesten som å lansere sin egen dagbok fra de siste fire åra. Jeg kunne ikke forestilt meg at serien skulle treffe så mange, men i sosiale medier har det eksplodert. Telefonen min har ikke stått stille.

- Fikk hjerteproblemer

For de har truffet en slags nerve hos publikum. Selv om livet har gitt dem et gap på nærmere 60 år, er de hverandres beste venner. For Massie handlet det om å lære sin bestefar å kjenne - før det er for seint. Å utfordre hans komfortsone, og oppfylle drømmene som den nå 83 år gamle mannen har båret på helt siden han var 14 år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer