Silje Nordnes fra «P3-morgen»:

P3-Silje om Tinder: - Det synes jeg virker utrolig skremmende

Tross skepsisen til Tinder er ikke Silje Nordnes fremmed for å date.

ÅPEN FOR ET FORHOLD: «P3-morgen»- programleder, Silje Nordnes, er ikke fremmed for et nytt forhold, men er klar på at hun ikke vil begi seg ut på Tinder. Foto: Andreas Fadum.
ÅPEN FOR ET FORHOLD: «P3-morgen»- programleder, Silje Nordnes, er ikke fremmed for et nytt forhold, men er klar på at hun ikke vil begi seg ut på Tinder. Foto: Andreas Fadum.Vis mer

(Dagbladet): I august kunne programleder i «P3-morgen», Silje Nordnes (33), fortelle at hun nylig hadde gått gjennom et kjærlighetsbrudd.

Dette avslørte den energiske radioprofilen to år etter at hun, også den gang på radio, røpet at hun hadde fått seg kjæreste.

PÅ PREMIERE: De tre «P3-morgen» programlederne Markus Neby, Ronny Brede Aase og Silje Nordnes kom sammen til premieren «Åpent forhold» på Chat Noir forrige uke. Foto: Andreas Fadum.
PÅ PREMIERE: De tre «P3-morgen» programlederne Markus Neby, Ronny Brede Aase og Silje Nordnes kom sammen til premieren «Åpent forhold» på Chat Noir forrige uke. Foto: Andreas Fadum. Vis mer

Da Dagbladet møtte 33-åringen under premieren på «Åpent forhold» på Chat Noir forrige uke, åpnet hun seg om den relativt ferske tilværelsen som singel. Og selv om bruddet ikke har skremt Nordnes fra å søke kjærligheten på ny, er det derimot enkelte av dagens dating-verktøy som på ingen måte appellerer til P3-programlederen.

Til Dagbladet forklarer hun nemlig at hun verken noen gang har, eller kommer til, å skaffe seg en profil på datingappen Tinder

- Nei, nei, nei, det tør jeg ikke. Det syntes jeg virker utrolig skremmende, sa Nordnes.

- Jeg er åpen for et forhold

Men Tinder-skepsisen betyr ikke at hun er fremmed for å date eller satse på et forhold, om det skulle kjennes riktig.

- Jeg er åpen for et forhold, sa hun til Dagbladet.

Hvorvidt hun allerede er på vei inn i et nytt forhold, vil hun derimot ikke utdype.

- Det vet jeg ikke, det får vi se. Akkurat nå lever jeg livets glade dager, og så får vi bare se hva som skjer, sa hun og la til:

- Men singeltilværelsen er fin den. Akkurat nå er jobben det viktigste for meg, og å stå på ski, sa hun lattermildt.

Saken fortsetter nedenfor.

BRYTEKAMPEN: En hysterisk oljebryting-video av Silje Nordnes og daværende P3-programleder Live Nelvik, ble svært populær under P3-aksjonen i 2013. I 2014 gjorde gutta det samme. Video: NRK/P3 Vis mer Vis mer

Kastet opp på date

Den åpenhjertige 33-åringen er ikke redd for å by på seg selv under sendingene, og har også der vært åpen om at hun dater om dagen. Især fikk én date omtale, da den ikke gikk helt som planlagt.

Nordnes kunne nemlig fortelle at daten fikk et uheldig utfall da hun plutselig ble syk og måtte forlate kinosalen.

- Jeg var på en kinodate og fikk omgangssyken og måtte kaste opp. Så jeg gikk glipp av de ti siste minuttene av «Star Wars». Det er en ganske lang film, og det skjer ganske mye essensielt i «Star Wars»-sagaen de minuttene, så det var litt kjipt å ikke få med seg slutten. Det var en nedtur, delte hun med Dagbladet under premieren.

- Fikk du en ny date eller ble det med den ene daten?

- Det lar jeg stå usagt. Men jeg tror at i utgangspunktet om det er god stemning, må det være høyde for litt omgangssyke, sa Nordnes til Dagbladet, og la til:

- Jeg går gjerne på kinodate igjen, men jeg håper jeg slipper mer spying.

Verner om privatlivet

Hvem den utvalgte på kinodaten var, ønsket hun imidlertid å holde for seg selv, en strategi Nordnes har hatt for kjærlighetslivet en stund. For da hun annonserte sin forrige kjæreste på lufta, ønsket hun heller ikke å kommentere hvem den utkårede var.

I radioprogrammet «Lørdagsrådet» på P3, fortalte hun at hun har brent seg på at hun tidligere har vært for åpen om forhold på lufta, og at hun denne gangen skulle gå inn for å skjerme damas privatliv:

- Jeg kjører en ny strategi, som er å verne litt om mitt privatliv, sa hun i programmet.

- Verne litt om hennes privatliv, smatt programleder Siri Kristiansen inn:

- Ja, det var dét det var, sa hun bekreftende.