Markus Neby

P3morgen-Markus Neby bekreftet brudd på direkten

Singel etter fem år.

BRUDD: I en radiosending med Silje Nordnes og Ronny Brede Aase bekreftet Markus Neby (t.h) at han er blitt singel. Foto: Andreas Fadum
BRUDD: I en radiosending med Silje Nordnes og Ronny Brede Aase bekreftet Markus Neby (t.h) at han er blitt singel. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den populære P3morgen-programlederen Markus Neby bekreftet i fredagens sending at han er blitt singel etter et fem år langt forhold.

Det var P3morgen-kollega Ronny Brede Aase som fikk Markus til å røpe bruddet, etter at han overraskende spurte om de ikke snart skulle snakke om at Neby er blitt singel.

- Det er trist, men bruddet har vært så fint som et brudd kan være, svarte Neby til kollegaen.

Videre har radioprofilen forklart at det er viktig at lytterne til programmet vet at han og eksen fremdeles har god kontakt.

- Vi hadde en samtale der vi snakket om at vi er glad i hverandre, men at det er riktig å gå videre etter fem fine år.

Dagbladet har vært i kontakt med Markus Neby, som ikke ønsker å kommentere noe utover radiosendingen.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 04.10.2013 AVSLØRER RADIOTABBE: P3-paret Ronny Brede Aase og Tuva Fossum Fellmann avslører sine største radiotabber på P3s 20-årsjubileumsfest. Video: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer

- Ok sommer

Programlederne i P3morgen deler flittig av seg om sitt eget liv. Også programleder Silje Nordnes har tidligere avslørt på direkten at hun var blitt singel. Det gjorde hun for et drøyt år siden.

I en sending hadde Silje nemlig problemer med å svare på hvordan sommeren hadde vært.

- Sommeren har egentlig vært helt ok, sa hun kort.

På spørsmål fra kollega Ronny Brede Aase om hvorfor sommeren bare hadde vært «helt ok», svarte Silje følgende:

- Jeg er singel.

Videre fleiper medprogramleder Markus Neby om at hun var tilbake på markedet igjen, en påstand hun selv ikke var helt med på.

- Jeg er ikke helt på markedet igjen, altså, svarte hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer