Josh Duhamel:

På akutten rett før bryllupet

Skuespilleren forteller at han ikke klarte å komme seg ut av senga den dagen han skulle gifte seg.

TIL AKUTTEN: Skuespilleren røper ukjent dramatikk bare timer før han skulle gå altergang. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni/NTB
TIL AKUTTEN: Skuespilleren røper ukjent dramatikk bare timer før han skulle gå altergang. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni/NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Josh Duhamel (49) giftet seg tidligere denne måneden med sin kjære Audra Mari (28). Paret har delt bilder på Instagram fra den store dagen, og det ser ut til at de hadde et vakkert bryllup.

Det som imidlertid ikke har vært kjent er dramatikken som utspilte seg bare timer før skuespilleren skulle gifte seg. Overfor ET Online kan 49-åringen røpe at han måtte haste på akutten på selve bryllupsdagen sin.

- Det var nære på. Jeg våknet opp morgenen for bryllupet og jeg kom meg ikke ut av senga, sier stjerna.

Måtte på akutten

Det skal ha stått så ille til med Duhamel at han måtte reise til akutten, kort tid før han skulle gi sitt «ja».

- En time før bryllupet jeg reiste rett fra akutten til kirka for å få på meg dressen, sier han.

Årsaken til at skuespilleren måtte reise på akutten var at han hadde ødelagt ryggen sin. På spørsmål om hvordan han skadet seg svarer han enkelt og greit:

- Fordi jeg er en idiot!

HOLLYWOOD: Renate Reinsve er klar for Hollywood. Men først venter Amandapris-utdelingen i Haugesund. Reporter: Bjørn Sveen / Dagbladet Vis mer

Skjedde kvelden før

I USA er det vanlig å ha en såkalt «rehearsal dinner» kvelden før bryllupet. Det hadde også Duhamel og Mari, og det var etter den det hadde gått galt.

Duhamel forklarer at de hadde kjørt rundt i en buss etter middagen og da bestemte han seg for å prøve å løfte kroppen sin opp ved hjelp av to stenger på bussen. Det viste seg å være en dårlig idé. Han sier selv han trodde det gikk bra helt fram til bryllupsdagen.

- Jeg trodde jeg var fin, og våknet neste morgen og kan bokstavelig talt ikke komme meg ut av senga.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer