Petter og Gunhild Stordalen:

På forskjellige sider av kloden

Slik er den første jula etter bruddet.

FORSKJELLIG: Petter og Gunhild Stordalen kunngjorde at de skulle gå fra hverandre i november. Nå feirer de sin første singeljul på 14 år, en halv verden unna hverandre. Foto: NTB scanpix
FORSKJELLIG: Petter og Gunhild Stordalen kunngjorde at de skulle gå fra hverandre i november. Nå feirer de sin første singeljul på 14 år, en halv verden unna hverandre. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I starten av november ble det kjent at Petter (57) og Gunhild Stordalen (40) hadde bestemt seg for å flytte fra hverandre etter ni år som ektefeller og 14 år som kjærester. Nyheten kom overraskende på for mange, særlig siden de et par dager i forveien hadde invitert «hele» kjendisnorge til en gedigen halloweenfest - der de selv sto sammen på scenen.

Det virker derimot ikke som det er noe dårlig stemning mellom de to, siden de begge har uttalt seg i positive ordelag om hverandre etter bruddet. At Petter bladde opp 29 millioner kroner for en leilighet til Gunhild på Frogner, ga samme inntrykk.

Selv om de gikk fra hverandre på gode premisser, betyr det ikke at alt er som før. De går begge to nå inn i sin første jul uten hverandre, noe som trolig kan oppleves rart. Mens Petter har tatt med seg barna til idylliske Mauritius, har Gunhild pakket sekken og reist i retning Muggerud utenfor Kongsberg - der hun vokste opp.

Ferieforskjell

Begge har delt bilder av feriene sine i sosiale medier lille julaften. I en video fra en strand på Mauritius, der Petter og barna har feiret sammen i en årrekke, poserer han sprudlende med sin sedvanlige mandags-energiske motivasjons-prat.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer