+ Du leser nå Dagbladet Pluss

På jorda-rundt-tur med kreftsyk bestefar: - Skal så langt sør vi kommer

Samuel Massie og bestefaren, Arne Ulvolden, måtte tenke raskt etter plutselige endringer i reiseplanene.

UT PÅ NYE EVENTYR: Eventyreren Samuel Massie (26) og bestefaren Arne Ulvolden (83) ble raskt en TV-favoritt hos det norske folk. Nå er de nok en gang ute i den store verden sammen. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet
UT PÅ NYE EVENTYR: Eventyreren Samuel Massie (26) og bestefaren Arne Ulvolden (83) ble raskt en TV-favoritt hos det norske folk. Nå er de nok en gang ute i den store verden sammen. Foto: Henning Lillegård / DagbladetVis mer

Det er snart gått ett år siden eventyreren Samuel Massie (26) og bestefaren Arne Ulvolden (83) reiste jorda rundt sammen i TV 2-serien «Samuel og bestefar».

Den folkekjære duoen ble raskt en publikumsfavoritt hos det norske folk, og nå har 26-åringen og bestefaren lagt ut på nye eventyr. De kommer til å fortsette å filme, men om det blir TV eller ikke av det hele, er foreløpig uklart.

Destinasjonen? Det vet de ikke. Det er reisen som er målet, skal vi tro den smørblide bergenseren og hans 83 år gamle bestefar.

- Vi skal så langt sør vi kommer, enten det er Sør-Afrika, Sørpolen eller India, sier den unge eventyreren til Dagbladet.

Arne Ulvolden har en kreftsvulst i venstre nyre. Den vokste før de reiste forrige gang, men ikke en millimeter når de var på tur, hevder Massie og Ulvolden. Så begynte den å vokse på nytt, da de kom hjem.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.