Du leser nå Dagbladet Pluss
UT PÅ NYE EVENTYR: Eventyreren Samuel Massie (26) og bestefaren Arne Ulvolden (83) ble raskt en TV-favoritt hos det norske folk. Nå er de nok en gang ute i den store verden sammen. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet
UT PÅ NYE EVENTYR: Eventyreren Samuel Massie (26) og bestefaren Arne Ulvolden (83) ble raskt en TV-favoritt hos det norske folk. Nå er de nok en gang ute i den store verden sammen. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet Vis mer

På jorda-rundt-tur med kreftsyk bestefar: - Skal så langt sør vi kommer

Samuel Massie og bestefaren, Arne Ulvolden, måtte tenke raskt etter plutselige endringer i reiseplanene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er snart gått ett år siden eventyreren Samuel Massie (26) og bestefaren Arne Ulvolden (83) reiste jorda rundt sammen i TV 2-serien «Samuel og bestefar».

Den folkekjære duoen ble raskt en publikumsfavoritt hos det norske folk, og nå har 26-åringen og bestefaren lagt ut på nye eventyr. De kommer til å fortsette å filme, men om det blir TV eller ikke av det hele, er foreløpig uklart.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer