Vida Lill Gausemel Berge:

På karantenehotell: - Skal drikke meg litt snydens

Vida Lill Berge har nettopp kommet hjem fra innspilling av «Paradise Hotel» i Mexico. Nå sitter hun på karantenehotell og gleder seg til lunsj.

KARANTENEHOTELL: Vida Lill Berge har nylig kommet hjem fra innspillingen av «Paradise Hotel». Nå er hun på karantenehotell, og der snakker hun med selg selv for å få tiden til å gå. Video: Vida Lill Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Vida Lill Berge (31) har de seineste åra blitt et kjent ansikt, og stemme, for det norske folk. Hun markerte seg godt på skjermen da hun vant «Paradise Hotel» i 2012, og denne våren har hun vært å se i «Kompani Lauritzen». I tillegg har hun blitt en kjent radiostemme.

I åra etter «Paradise»-deltakelsen har 31-åringen reist ned til Mexico for å jobbe med produksjonen av skandaleserien. I år var intet unntak.

Nå har hun altså byttet ut hvite sandstrender og solfylte dager i Mexico med norsk jord igjen. Ett hinder står imidlertid mellom henne og egen seng: karantenehotell.

- Et annerledes opphold

På Instagram har hun de siste dagene delt flittig av sin opplevelse på hotellet så langt, og til Dagbladet innrømmer hun at det hele allerede begynner å bli ganske repetitivt.

Heldigvis får hun lov til å lufte seg litt i nærområdet i løpet av dagen, noe hun setter stor pris på.

- Jeg plukket meg en liten bukett med hvitveis i dag og satt den på matbordet mitt, som altså er et bitte lite bord ved siden av senga. Det er et annerledes hotellopphold, vil jeg si, ler hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer